Beauty intervju

Ženstvenost kao stav: Mirka Vasiljević otkriva tajne svoje lepote

0

Poznata glumica i majka troje dece ističe kako mora da postigne više stvari u jednom trenutku, ali uvek nađe dovoljno vremena da vodi računa o svom izgledu, otkriva koji vid nege lepote najradije primenjuje i kakvim se trikovima služi da njena koža, nokti i kosa uvek budu savršeni

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Glumica Mirka Vasiljević (26) i dalje izgleda veoma mladoliko, što joj olakšava brigu o svom licu i telu. Dok većinu posla prepušta prirodi, priznaje da sve više razmišlja o blagim tretmanima koji bi njenoj koži pomogli da, u stresnim i napornim trenucima, ostane sveža i očuvana.

 

Mirka Vasiljević napokon otkrila: Glavni razlog zašto se mlada glumica još uvek nije udala

 

foto: Petar Đorđević

Kakve tehnike primenjujete za negu lica?

 

- Imam sreće da nemam problematično lice i to mi olakšava svakodnevnu rutinu. Izložena sam profesionalnoj šminci od trinaeste godine, koja je mnogo jača od obične. Posao mi je omogućio da probam razne stvari, ali privatno koristim šminku koja nije napadna. Moje lice i koža zahvalni su za tu vrstu scenskog eksperimentisanja, ali njihova nega naprosto se podrazumeva.

foto: Petar Đorđević

Koji deo šminke obavezno koristite?

 

- Upotrebljavam toniranu kremu, dok pudere izbegavam zato što su mnogo jaki. Koristim maskaru, ajlajner i rumenilo koje pruža svežinu. Takođe, smatram da su obrve dosta važna stavka i njihov neodgovarajući oblik može da izmeni lični opis, a s druge strane, ukoliko su dobro oblikovane zamenjuju pola šminke. Privatno koristim samo karmin ako se nađe u torbi, ali mogu i bez njega.

 

Trudnoću je javno demantovala, a ni sada nije štedela reči: Mirka Vasiljević progovorila o razvodu
 

Da li često odlazite na tretmane nege?

 

- Slabo posećujem kozmetičke salone. Sve doskoro imala sam tek 20 godina i nisam želela da izlažem svoju kožu nepotrebnim tretmanima. Biće vremena za takve posete. Razmišljam da možda jednom u nekoliko meseci odem na čišćenje lica ili stavljanje neke maske, mada se sve to danas može uraditi i kod kuće.

foto: Petar Đorđević

Koliko negujete svoju kosu?

 

- Kada radim, kosa mi je takođe izložena raznim tretmanima. Tokom trudnoće nije preterano opadala, ali nakon trećeg porođaja morala sam da je malo više skratim zato što sam primetila da je počela da se ponaša kao biljka – tu je, ali se ne dešava ništa oko nje, ne buja. Sada sam u procesu oporavljanja vlasi od silnih porođaja, a za sve to treba vreme. Nisam hrabra da eksperimentišem i menjam frizuru, dužine ili boju kose. Kada pogledate moje slike od prvog osnovne do danas, ništa se tu nije mnogo promenilo. Spremna sam na sede jer one nikoga nisu zaobišle pa neće ni mene.

 

Mirka Vasiljević: U životu sam se najbolje provodila na porođajima

 

Vodite li računa o noktima i koju boju laka najčešće nanosite?

 

- Često su to tamniji tonovi, a kada je reč o dužini, uglavnom volim da nokti budu kraći i uredni. Ne volim kada su ekstravagantni, predugi, idu u špic i imaju cvetove. Na čoveku prvo primetim šake i jako mi je bitno da taj deo tela bude uredan.

 

Mirka Vasiljević: Vujadin me je osvojio normalnošću (VIDEO)

makonda-tracker