Pripreme za izbor za miss Srbije u Tunisu

Ovogodišnje finalistkinje za izbor za miss Srbije pripremaju se u prelepom Tunisu za finalno veče koji će se održati 20. juna u Sava centru
2
1 / 23 Foto: Promo

Dvadeset i četriri devojke koje se bore za laskavu titulu buduće miss Srbije krenule su put Tunisa 1. juna, predvođene predsednicom kompanije Miss Yu, Vesnom de Vinčom, i stručnim timom u kome su i modni dizajner Bata Spasojević i muzičar Oliver Katić, a prva stanica bio je luksuzni hotel El Mouradi u Gammarthu, nedaleko od glavnog grada Tunisa.  Nakon pet dana provedenih na obali Mediterana, gde su devojke snimale kataloge u atraktivnim haljinama Bate Spasojevića i Marije Šabić na istorijskim lokacijama kao što su Antonijeve terme, ostaci amfiteatra u Karatgini i Koloseum u El Džemu, ekipa je nastavila putovanje na jug do grada Douza koji se nalazi na samom obronku Sahare. Finalistkinje su nastavile snimanje editorijala na prelepim peščanim dinama, uz nezaboravno jahanje kamila i adrenalinsku vožnju džipovima, kao i posetu pustinjskim oazama na obronku planinskog venca Atlas uz nezaboravno druženje sa domorodcima.

Kreatori Bata Spasojević i Marija Šabić zatvoriće pripreme za izbor miss Srbije u Tunisu 13. juna velikom modnom revijom u prisustvu tamošnjih diplomata i VIP ličnosti, nakon kojih se devojke vraćaju u Beograd, a veliko finale biće održano 20. juna u Sava centru kada će biti izabrana nova miss Srbije.

Jelena Kulović

 

makonda-tracker