oni su probali sve

Kozmetički tretmani koje vole poznati

0
Slavni i poznati, zvezde i zvezdice, obično koriste svaku priliku koja im se pruži da bi poradili na svom izgledu. Oni su probali sve. Svaki kozmetički tretman, svaku proceduru koja doprinosi ulepšavanju. Zato najbolje i znaju šta daje dobre rezultate.
foto: Promo
foto: Promo

Iako možda preterujete kada odmah pomislite na plastičnu hirurgiju i slične invazivne metode, niste daleko od istine, jer im se poznati rado podvrgavaju. Ipak i slavni često radije biraju neinvazivne tretmane koji daju brze i efikasne rezultate.

Svet slavnih i poznatih osim što je izuzetno takmičarski nastrojen, pun je i izazova: snimanja, svečanosti, kokteli, crveni tepisi, premijere… Čak i običan odlazak u šetnju ili park njima nameće obavezu lepog izgleda, jer svuda naokolo su fotoaparati koji stalno škljocaju.

Zato pročitajte listu njihovih omiljenih kozmetičkih tretmana koju za vas predlaže SrediMe.rs, online servis za zakazivanje tretmana u frizerskim i kozmetičkim salonima.

 

Hemijski pilinzi

Veoma popularni tretmani u svetu šou biznisa kako zbog svog dejstva, tako i zbog pristupačnosti. Postoji više vrsta hemijskih pilinga koji se razlikuje po supstancama koje se u toku procesa koriste. Takođe se razlikuju i po dubini sloja kože na koji deluju. Tako ovi pilinzi tretiraju površinski, srednji i dublji sloj kože.

Hemijski pilinzi poboljšavaju cirkulaciju, otklanjaju promene izazvane poremećajima pigmentacije, smanjuju dubinu sitnih bora, glačaju pore i poboljašavaju opšti izgled kože. Rezultati su privremeni i traju od šest meseci do godinu dana.

 

Botoks

Tretman botoksom otklanja neželjene bore, a kožu čini zategnutom i glatkom. Sam tretman ne traje dugo i nije naročito neprijatan. Oporavak je kratak, a rezultati su vidljivi za tri do četiri dana.

Injekcije botoksa su veoma popularne u svetu poznatih. Kako navodi Američko udruženje estetskih plastičnih hirurga u 2010. godini je čak 83% estetskih procedura bilo nehirurško, a tretman botoksom je najpopularniji neinvazivni metod podmlađivanja.

Supstanca koju nazivamo botoks je zapravo botulinum tipa A. On deluje tako što blokira mišiće parališući ih i ne dozvoljavajući im da se pomeraju. Injekcije botoksa su pravi izbor za sve one koji imaju izraženu mimiku, odnosno koji se izražajno mršte, smeju, čude, žmirkaju, škilje… Najčešće se koristi za tretiranje vertikalnih bora između očiju, odnosno obrva, zatim oko nosa i očiju i horizontalnih bora na čelu i vratu.

foto: Promo

Kavitacija

Kavitacija je veoma omiljena metoda za oblikovanje tela, zato što nije ni invazivna, ni štetna. Ova bezbolna terapija vam omogućava da vrlo brzo, bezbedno i izuzetno efikasno preoblikujete svoje telo.

Tokom ovome metode se razbijaju masne naslage i celulit pomoću posebnog aparata koji emituje ultrazvučne talase. Osim uklanjanja viška centimetara sa vašeg, struka, butina ili stomaka, ultrazvučna kavitacija pospešuje i mikrocirkulaciju, oblikuje i zateže mišiće i obavlja limfnu drenažu.

Ova kozmetička procedura se koristi i u lečenju ožiljaka, otoka kod sportskih povreda i u reumatologiji.

 

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je neinvazivna kozmetička procedura kojom se uz pomoć sićušnih kristala sa vaše kože odstranjuje površinski, izumrli sloj kože i isušene, mrtve ćelije.

Prema iskustvima korisnika i kozmetičkih salona, mikrodermoabrazija efikasno deluje na svim tipovima kože. Uspešna se pokazala u rešavanju problema pojačane hiperpigmentacije, pegica, bora ožiljaka, vraćanja živosti bezizražajnoj i sivoj koži, ošećenjima od sunca. Ona rešava veoma uspešno problem začepljenih pora, akni i malih ožiljaka.

Mikrodermoabrazija će vašu kožu učiniti lepšom i glatkijom, a ten ujednačenijim. Razlika će biti vidljiva već posle prvog tretmana. Dijamantski piling, kako drugačije još nazivaju ovu proceduru koja je nekada bila dostupna sa slavnima i bogatima, ni na koji način ne može biti štetna, a posle tretmana ćete sigurno poželeti da ste ga uradili ranije.

 

Laserska epilacija

Ova bezbedna, bezbolna i prilično komforna metoda trajnog uklanjanja dlačica dosta je popularna u svetu poznatih. Tretman se uglavnom u salonima obavlja diodnim laserom kojim se mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica. Laserski impulsi bezbedno zagrevaju tkivo i efikasno uništavaju folikul dlake, dok se omogućava homogena raspodela i efikasniji protok energije.

Idealni tretman za sve one koji žele da se jednom za sva vremena reše neželjenih dlačica, odnosno brijača, voska i raznih kućnih depilatora.

Sredime.rs krije još poneku tajnu koju vole poznati i ne propustite da zaronite u taj čarobni svet tretmana koje ne bira svako.

 

Save

makonda-tracker