brzo i jednostavno

Neobičan trend izbeljivanja zuba koji deluje u najkraćem roku, a uz to je ZDRAV i POTPUNO PRIRODAN

0
Iako zvuči potpuno neobično, ovaj prirodni preparat izbeleće vaše zube neočekivano brzo, i to bez narušavanja njihovog zdravlja
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Aktivni ugalj iz ljuske kokosovog oraha je potpuno prirodna alternativa drugim sredstvima za izbeljivanje zuba jer ne sadrži nikakve veštačke sastojke koji mogu oštetiti zube ili njihovu gleđ. Stoga i ne čudi činjenica da je poslednjih nekoliko godina postao izuzetno popularan.

 

Bez skupih tretmana i posete stomatologu: Potpuno prirodan način da izbelite zube
 

Iako izgledom podseća na običan ugalj, radi se o potpuno prirodnom proizvodu koji se dobija grejanjem kokosovih ljuski na ekstremno visokim temperaturama (1700 °C i više) koje se na kraju pretvaraju u izuzetno fini prah koji ima odličan učinak da veže sve nečistoće iz usta.

Tako vrlo uspešno uklanja mrlje sa zuba, koje su uglavnom posledica pušenja i konzumiranja kafe i/ili crnog vina, zatim zubni plak, a istovremeno štiti zube i održava svež dah.

 

7 stvari koje zubari žele da znamo: Da biste godinama osvajali osmehom, dobro upamtite ove male tajne

 

Može se koristiti sa ‘običnom’ pastom za zube ili bez nje. Dovoljno je da umočite četkicu u smesu napravljenu od nekoliko kapi vode i praha aktivnog uglja, i operete zube kao i obično. Nakon što dobro isčetkate zube, ostavite prah da još neko vreme djeluje na zubima, a zatim operite usta.

 

Ovakav postupak možete uraditi jednom do dva puta dnevno, a rezultati, koji će biti vidljivi vrlo brzo, će vas oduševiti!

 

makonda-tracker