Milena Vasić: Ples koji otkriva lepotu

Glumica Milena Vasić ponovo se odlično snašla u likovima zavodljivih Ciganki koje su osvajale srca svih onih koji su imali prilike da ih sretnu, a neosporni šarm kojim zrači bio je poput savršeno ukusnog dezerta
0
1 / 4 Foto: Petar Đorđević

Karijeru glumice Milene Vasić na neki način obeležile su uloge Romkinja koje je oživela na daskama koje život znače i malim ekranima. Milena je tokom karijere bila i Koštana i Ciganka Rade u predstavi Cigani lete u nebo koja je nedavno doživela 150. izvođenje, a televizijska publika ju je zavolela i kao Radu u seriji Sva ta ravnica. Možda je zbog njenih markantnih crta lica reditelji stalno biraju za takve likove, a svakako je po sredi i moć transformacije koju je po ko zna koji put demonstrirala. 

KOSA

- Moja kosa je prirodna i nikad je nisam farbala, verovatno ću to da uradim kada osedim. Za negu koristim šampon i pakovanja koje mi preporučuju moji frizeri iz salona Planet hear, a trik koji sam otkrila da mi prija i pomaže da mi vlasi budu zdrave i bujne, jeste da na kraju pranja uvek pakovanje isperem hladnom vodom. Pošto svako drugo veče imam predstave moje drage saradnice mi pomažu da budem uredna i da mi kosa lepo izgleda.

NOKTI

- O noktima baš i ne mogu mnogo da brinem, jer sam majka i oko svoje dece sve radim sama, a zbog toga mi pomalo stradaju ruke. Negujem ih sa mnogo kreme i stalno radim pilinge kako bih odstranila izumrle ćelije.  Jednom mesečno se trudim da odem na manikir i pedikir. Kada su lakovi u pitanju, crvena boja podiže raspoloženje, a uredni nokti koji su moćno namazani jesu sitnice koje život znače kada su žene u pitanju.

LICE

- Znam da će zvučati kao kliše, ali zbog posla kojim se bavim odlasci kod kozmetičara su mi neophodni. Nikada se ne podvrgavam agresivnim tretmanima, ali stalno odlazim na ultrazvuk i koristim u mom slučaju čarobnu krema Kenzoki Night repair. Imam i poseban ritual kada je u pitanju nega podočnjaka i antirid, svako veče mažem melem firme koju sam već pomenula, a čija je baza napravljena od đumbira.

MAKE UP

- Stalno se šminkam, ali nikada ne preterujem pošto je scena jedno, a život drugo. Obožavam lagani ten koji pokriva sve moje pege i tačkice, a osim toga veoma malo maskare i sjaj za usta. Iz ovog proizilazi da sam pristalica natural look-a. Za sve preparate, ali pogotovo kada je puder u pitanju odlučujem se za proizvode kozmetičke kuće Chanel koji svima toplo preporučujem jer matira sjajnu kožu.

TELO

Kompletna nega kako lica, a tako i tela zavisi isključivo od načina života. Koža deluje vitalno onoliko koliko hrana koju unosim u sebi ima vitamina i koliko je zdrava. To je moja sva filozofija i načela kojima se uvek vodim. Ono što pokušavam sebi uvek da priuštim jesu masaže koje su najbolji način da podignem energiju i srce dovedem na zadovoljavajuću brzinu iz čega proizilazi da mi čak ni grip ništa ne može.

Moni Marković

Tekst je objavljen u 227. broju magazina Story, 26. januara 2010. godine

makonda-tracker