Darphin Vitalprotection fluid SPF 50

0
Darphin Vitalprotection SPF 50 dokazuje da visoka zaštita od sunca ne podrazumeva i tešku teksturu, jer je ovaj lak i mirisan fluid idaelan kao podloga za make-up
foto: promo
foto: promo

Vitalna zaštita koju pruža koži ogleda se u njegovom višestrukom dejstvu: neutrališe dejstvo slobodnih radikala, regeneriše oštećenja kože nastala UV zračenjem, ojačava prirodni enzimski sistem, pruža široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka, štiti od oksidativnog i fotostarenja, obezbeđuje snažnu zaštitu kako bi omogućila normalno funkcionisanje ćelije u ekstremnim, vrelim letnjim uslovima.

I najzad, ima laku fluidnu teksturu koja prija koži u toplim letnjim danima i idealna je podloga za šminku. Fluidi kao jedan od osnovih sastojaka sadrže ekstrakte runolista, moćnog antioksidansa i snažne biljke nežnog izgleda koja odoleva visokom planinskom suncu.

Ova zaštita za lice idealno se kombinuje sa noćnim fluidom, Darphin Vitalprotection Age Defying Soothing Lotion, koji tokom noći reparira štetu koju je nanelo sunce i predupređuje fotostarenje. Darphin Vitalprotection fluid SPF 50 može se naći po ceni od 6.310 dinara.

makonda-tracker