recept koji morate da isprobate

Plakala je kad vidi svoj odraz u ogledalu, a onda joj je 1 stvar promenila život: Evo kako da se rešite akni i bubuljica! (FOTO)

0
Problematična koža neprijatan je problem, u izraženijim slučajevima i vrlo bolan. Utiče i na psihu jer stvara stid i nelagodu, a s obzirom na to da se najčešće pojavljuje u osetljivoj adolescentskoj dobi, uništava ionako krhko samopouzdanje mladih ljudi.
foto: Instagram
foto: Instagram

Britanka Rejčel Krauvel je od bezbroj devojaka koja se godinama borila sa ovim problemom. Sa 18 godina bila je pozvana da učestvuje na izboru lepote, ali je odbila poziv zbog svoje problematične kože koja joj je stvarala nelagodu i sram.

 

Danas ima čisto lice, a godinama se borila protiv bubuljica: Da bi rešila ovaj problem, svaki dan je jednu zdravu namirnicu

Ipak, četiri godine kasnije, 22-godišnjakinja je konačno pobedila ovaj problem i to promenom ishrane. Njeno naporno i dugotrajno putovanje rezultiralo je čistom kožom, a Instagram profil na kojemu je prenosila faze oporavka svoje kože proširio se širom sveta i mnogim mladim ljudima poslužio kao dobar za korišćenje i još bolja inspiracija.

 

Bespotrebno ste se nervirali godinama: Evo zašto je dobro ako imate bubuljice!

 

I dok se mnoge devojke i žene stide make-up free selfija, ona je uprkos teškom obliku akni koje je imala objavljivala fotografije svog lica gotovo svakodnevno.

Nakon dugotrajnog bezuspešnog korišćenja raznih medicinskih preparata, Rejčel je shvatila da je hrana koju konzumira osnovan uzrok problema. Kada je izbacila ugljene hidrate i šećer iz svoje ishrane, njena je koža doživela preporod.

 

Svaka bubuljica krije tajnu: Otkrijte šta vam telo poručuje (VIDEO)


"Samo tri dana nakon što sam izbacila ugljene hidrate i šećere, a povećala unos zdravih masti, počela sam da primećujem da mi na licu ne nastaju novi bubuljice i upale" otkrila je devojka.

Započela je praktikovati vegansku ishranu, a lice je negovala u minimalnoj meri, koristeći samo prirodne preparate.

 

Koristite ga svakodnevno a niste znali da otklanja akne i mrlje na licu: Napravite masku od kiselog kupusa (FOTO)

 

Na fotografiji snimljenoj samo sedam nedelja nakon promene ishrane, njeno je lice vidljivo čistije i zdravije, a ožiljci koje su akne ostavile joj, kaže, ne smetaju. Njih takođe tretira prirodnim preparatima i svesna je da mora proći još dosta vremena kako bi oni u potpunosti iščeznuli.

makonda-tracker