Konkurs za DOVE ambasadorke

Povodom lansiranja DOVE visible care proizvoda u Srbiji, organizovan je i konkurs na kom će učesnice imati priliku da osvoje haljine našeg vodećeg modnog dizajnera Darka Kostića i letovanje na Azurnoj obali
2
1 / 6 Foto: Promo

Konkurs za Dove ambasadorke zvanično počinje 15. maja i traje do 15. juna. Sve što treba da uradite jeste da posetite sajt www.doveambasadorke.rs, ostavite svoju sliku i komentar o novom Dove Visible Care proizvodu. Svi posetioci sajta moći će da glasaju za vas, a svake nedelje će učesnica sa najvećim brojem glasova biti proglašena za Dove ambasadorku i imaće priliku da ponese jednu od haljina Darka Kostića.

Ukupna pobednica konkursa dobiće kao glavnu nagradu šest dana na Azurnoj obali za dvoje, u ekskluzivnom hotelu, uz plaćene troškove puta i boravka.

Novi Dove gel za tuširanje zasnovan je na inovaciji i kao takav je jedinstven i originalan u čitavom svetu. Pored prepoznatljive pouzdanosti, bezbednosti i kvaliteta, ovaj proizvod nastavlja tradiciju, ali i uvodi značajne novine. Dove visible care se pakuje u bočicama od 200 ml i postoji u 3 varijante.

makonda-tracker