Star beauty

Romantična i zavodljiva: 5 beauty pitanja za Danijelu Buzurović

0
Atraktivna voditeljka otkriva kako izgledaju rituali nege jedne mlade mame koja, iako nema dovoljno slobodnog vremena, ne preferira da izlazi iz kuće bez šminke
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Jedno od najlepših lica sa malih ekrana, voditeljka Danijela Buzurović (35), svoj mladolik i besprekoran izgleda duguje svakodnevnim ritualima lepote. Ona smatra da svaka žena koja drži do sebe treba da ih praktikuje.

 

Story: Otkako ste postali mama, koliko vremena imate za ulepšavanje?

 

- Od tada promenilo se mnogo toga i sada praktikujem takozvanu petominutnu rutinu. Kada je reč o šminki, svela sam je na BB kremu, malo rumenila i maskare, a ako imam i onaj ekstra minut, dodam senku u zemljanim tonovima i, naravno, neizostavni balzam za usne.

 

Danijela Buzurović, Iskra Brajović, Tamara Dekarić i Jovana Pajić: Nezaboravna Nova godina sa naslednicama
 

Story: Poznati ste po svom mladolikom izgledu, koliko vodite računa o svojoj koži?

 

- Što se tiče nege lica, to praktikujem kada deca konačno legnu da spavaju. Pranje lica, dva puta nedeljno neki piling i na kraju neizostavna hidratantna krema za koju ne pitam koliko košta, jedino je važno da prija mojoj koži. To je jedino što radim, budući da ne idem kod kozmetičara. Bila sam samo jednom, i to na nagovor mojih drugarica. Na moju veliku sreću, imam takvu kožu da mi tretmani nisu neophodni. Ova vrsta nege zaista je sve što mi je potrebno da izgledam negovano, blistavo i čisto, a ostalo dolazi iznutra.

 

foto: Luka Šarac

Story: Volite li da se šminkate?

 

- Naravno, ali to ne znači i da nanosim mnogo šminke na lice. Trudim se da moj make-up uvek bude prilagođen situaciji, u zavisnosti od toga da li sam na nekom glamuroznom događaju, večernjem izlasku ili u kupovini. Šminkerima i frizerima uvek dajem odrešene ruke, volim da se iznenadim krajnjim rezultatom, naročito kada me srede za editorijal magazina Story.

 

Super mama Danijela Buzurović je srušila sve tabue: Uz Stefana pored sebe, ova dama je nepobediva! (FOTO)

 

Story: Posao voditeljke iziskuje besprekoran izgled. Koliko je važno da žena u svakom trenutku vodi računa o sebi?

 

- Retko kad izlazim bez šminke i odmalena sam naučena da žena treba da drži do sebe i izgleda lepo, čak i kada izbacuje đubre. Moja mama uvek je bila sređena za posao, bez obzira na to koliko se rano budila, pa se i ja trudim da izgledam tako. Ukoliko ne stignem da to uradim, loše se osećam. Za kremu i rumenilo uvek ima vremena, a to mom licu daje zdraviji izgled jer imam izuzetno bled ten.

 

foto: Luka Šarac

Story: Kako ste proveli Dan zaljubljenih i kakav izgled prati ovaj datum?

 

- Dan zaljubljenih sam provela na ski-stazi. Bio je to romantičan dan na snegu sa suprugom i decom, tako da glamuroznog sređivanja ovog puta nije bilo.

 

 

 

makonda-tracker