mali rituali

5 beauty pitanja za Snežanu Petrović: U skladu s prirodom

0
Poznata voditeljka tvrdi da nema preparata za negu bez kog se ne može, ali ipak nastoji da ne preskače svoje rituale ulepšavanja i ističe da su zdrav režim ishrane i fizička aktivnost veoma važni za privlačan izgled
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Voditeljka Jutarnjeg programa Happy televizije Snežana Petrović otkriva male tajne svakodnevne nege, koje joj omogućavaju da održava svoj negovan izgled. Ona smatra da žena uvek treba da bude doterana, a da se bez zdrave ishrane i redovnog vežbanja dobar izgled ne može održati.

 

Žena koja osvaja: 4 beauty pitanja za Jelenu Tomašević

 

Story: Poznato je da plava kosa iziskuje dodatnu negu, kako vodite računa o svojoj frizuri?

 

- Biti plavuša pravi je izazov koji iziskuje mnogo truda. Svaka farba može da ošteti kosu, ali kako to tvrde frizeri, plava boja posebno je loša za vlasi. Nikada nisam sama eksperimentisala sa bojom ili s raznim preparatima za negu. Taj posao već desetak godina prepuštam majstorima svog zanata i odličnom timu stručnjaka. Za negu kose koristim isključivo proizvode na prirodnoj bazi, najčešće su to Olaplex ili Hydra Rescue Repair Termo.

 

foto: Luka Šarac

Story: Bez čega ne možete da zamislite dan?

 

- Bez svakog proizvoda ako žurim, zato što negde kasnim. Međutim, trudim se da ne izbegavam svoje rituale nege kože lica i tela. Trenutno je akcenat na Shiseido bioperformans kremi za negu lica koja učvršćuje kožu. Tu kremu koristim i za jutarnju i za večernju negu lica. Svakodnevna nega tela uključuje Caudalie hranljivi balzam koji je obogaćen grožđanim i ši puterom.

 

makonda-tracker