tajna mladolikosti

Žena sa fotografije ima čak 69 godina: Ovih 5 saveta kriju tajnu večne mladosti

0
Nutricionistiknja sa zavidnom karijerom poznata je između ostalog i po svojoj specifičnoj životnoj priči, ali i saradnji sa brojnim poznatim damama...
foto: Promo
foto: Promo

Maj Musk je nedavno osvanula na naslovnoj strani NewYork magazina i italijanskog Voga, a neretko i krasi bilborde širom Amerike, a dizjaner Džejms Pirs molio ju je da bude jedan od njegovih modela u jesenjoj kolekciji 2016. godine, piše Elle.rs.

 

Maj je pristala da otkrije ženama širom sveta koje navike treba da usvoje da bi u njenim godinama izgledale dobro. Ona je sada u 7. deceniji života, ali ih se pridržava još od mladosti.

 

 

foto: Promo

 

U čemu je njena tajna?

 

Veština određivanja ciljeva

 

Napravite dobar raspored.

 

"Jedite kada ste gladni, ali i onda kada baš i niste, jer će to sprečiti da se kasnije prejedete. Ja obično umirem od gladi oko podneva, pa sam navikla sebe da pola ručka pojedem oko pola 11, a ostatak oko 12", otkriva Maj.

 

 

foto: Promo

 

Jedite ono što volite.

 

"Ako vam se ukus ne dopada, ne treba da jedete ili pijete to, bez obzira koliko je zdravo", savetuje Musk.

 

Bila sam debela i smešna sestra: Priznala da je dugo bila u senci svoje porodice a sada je zablistala...(FOTO)

 

Dozvolite sebi malu slabost.

 

"Moj sin Kimbal otvorio je restoran. Mnogo ću jesti na otvaranju, znala sam to odmah. Ali, sledećeg dana sam ustala i doručkovala veliku porciju ovsene kaše. Ne verujem u to da ako pojedete nešto što "ne treba", to morate da sagorite ubitačnim treninzima. Ja se samo vratim zdravijoj ili manje kaloričnoj ishrani", poručuje ona.

 

 

foto: Promo

 

Budite informisani.

 

"Neprestano pratim vesti iz oblasti ishrane, jer je to moj posao, ali svako može da profitira ako prati ovu nauku. Potražite članke koje su pisali lekari ili nutricionisti, oni su najrelevantniji", savetuje 68-godišnja dama.

 

Nutricionisti otkrivaju: Ne verujte u ove laži o dijeti - sigurno nećete smršati!

 

Slavite svaki dan.

 

"Kada čujem da je neko imao nesreću ili se razboleo, uvek kažem sebi: Zašto da izbegavam bilo šta u čemu mogu da uživam? Zaista morate da uživate svakog dana", zaključila je za kraj Maj Musk.

makonda-tracker