Ferdži lansirala parfem

0
Pevačica benda Black Eyed Peas, Ferdži, na tržište je izbacila svoj prvi parfem Outspoken za koji tvrdi da je moćan i snažan, ali ne i sladunjav

Američka pevačica, tekstopisac, reperka, modna dizajerka i glumica Stejsi En Ferguson, u javnosti poznatija kao Ferdži, u saradnji sa kozmetičkom kućom Avon kreirala je svoj prvi parfem Outspoken. Zvezda tvrdi da se ključ za razumevanje mirisne note ovog proizvoda krije u samom imenu, pošto je želela da da se kroz njega reflektuje njen sopstveni stav i originalnost.

- Nisam želela da ga nazovem prema svojim prethodnim projektima poput Duchess, Glamorous ili Fergalicious, pošto mi to zvuči odveć sladunjavo. Htela sam da zrači moćnošću i snagom. Svim onim što mene samu predstavlja kao kompletnu i neustrašivu ženu. Celokupan moj stil, od muzike do garderobe, predstavlja zauzimanje čvrste pozicije i izražavanje jasnog stava. Zbog toga i moj parfem-prvenac mora da odiše nezavisnošću. Outspoken će učiniti da se sve glave okrenu ka vama, ali će istovremeno dozvoliti isijavanje celokupne vaše ličnosti – tvrdi Fergie, koja u Londonu sa svojim bendom Black Eyed Peas vredno radi na snimanju novog albuma.

Vera Rakić

makonda-tracker