trikovi u koje ćete se zaljubiti

Dobro skrivane beauty tajne Francuskinja: Zablistajte uz malo truda

0
Francuskinje važe za najlepše i najnegovanije žene na svetu, a trikovi kojima se one služe da bi postigle besprekoran izgled su veoma jednostavni, a opet delotvorni...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sigurno ste se mnogo puta zapitale kako izgledati lepo i negovano bez mnogo truda i preterivanja. 

 

Minimalizam i ležernost su ključne stvari kojima se lepotice sa ovog podneblja vode, bilo da je u pitanju način odevanja, šminka, ali i sama nega lica i tela, piše Elle.rs.

 

Nekoliko je klasika postalo deo tradicije kada je u pitanju nega i lepota ovih žena.

I koju god generaciju da pitate, sve one imaće nekoliko zajedničkih stavki da vam preporuče.

 

Trik koji vam je sve vreme bio na dohvat ruke: Namažite ovo na kapke pre spavanja i trepavice će rasti nenormalnom brzinom!

 

Najčešće su to mali ženski trikovi, koji su ponekad efektniji i od najskupljih proizvoda.

 

Tako crveni ruž ne mora služiti samo svojoj nameni, već može da se koristi i kao rumenilo, pa čak i kao senka za oči, ako je u pitanju večernji izlazak. U svakom slučaju, karmin je obavezan i bitno je da bude naglašen olovkom u istoj nijansi.

 

foto: Profimedia

Nezi kože pridaju posebnu važnost i zbog toga ne štede kada je u pitanju ulaganje u dnevnu kremu za lice. Osim kože lica, posebnu pažnju obraćaju i na negu vrata i dekoltea. Nega kože podrazumeva i čišćenje, te je miclerana voda njihov neophodan saveznik.

 

Jedna čaša voda može da otkloni problem koje MNOGE žene imaju: Kosa može da vam bude zdrava ukoliko uradite ovo...

 

Kada je u pitanju kosa, nije im teško da svako veče pred spavanje pažljivo počešljaju i očetkaju kosu.

 

Parfem je takođe neizostavan detalj kada je u pitanju beauty rutina Francuskinja, ali i ovde se vode pravilom da na telo nanose odgovarajući mirisni losion iste marke, kako bi postigle potpuni efekat.

 

Kao što i same možete zaključiti, minimalizam je vodeće beauty pravilo u svakodnevnim ritualima Francuskinja. Umerenost i svedenost su od davnina ključ njihove lepote i mladolikosti.

makonda-tracker