Somatoline Cosmetic: No1 na tržištu anticelulit tretmana u Evropi

Velika novost na našem tržištu preparata za oblikovanje tela ove godine je Somatoline Cosmetic, koji je u poslednje dve godine osvojio Evropu i postao brend broj jedan za smanjenje masnih naslaga i brorbu protiv celulita
2
1 / 7 Foto: Promo

Somatoline je italijanski brend koji je poslednjih godina munjevito osvojio tržište proizvoda za oblikovanje tela i borbu protiv celulita u Italiji, Francuskoj, Španiji, Sloveniji i Hrvatskoj a sada je i kod nas na tržištu.

Somatoline Cosmetic ima četiri proizvoda koja zadovoljavaju sve potrebe za oblikovanjem figure za lokalnu primenu: Tretman za smanjenje obima struka i bokova, kako kod žena, tako i kod muškaraca, Intenzivni noćni tretman za vitkije telo, uz razgradnju masnih naslaga i drenažu viška tečnosti tokom noći, Tretman za intenzivno dejstvo protiv tvrdokornog celulita i Total Body Gel za oblikovanje figure i delovanje na lokalno nakupljanje tečnosti.

Tretman za smanjenje obima struka i bokova

Kliničke studije, sprovedene na 52 žene sa izraženijim masnim naslagama u području struka i bokova, pokazale su smanjenje obima do 2,3 cm u obimu, pravilnom upotrebom, a maksimalno 4 cm. U 100 odsto slučajeva je vidljivo bolje oblikovana figura.

Bioreduxplus-complex sačinjen od prirodnih mikročestica morskih algi i aktivnih kozmetičkih sastojaka izaziva na koži toplo-hladni efekat koji poboljšava mikrocirkulaciju, podstiče izlučivanje viška tečnosti iz tela i učvršćuje kožu. Crvene morske alge podstiču razgradnju nakupljenih masnih naslaga i sprečavaju njihovo ponovno nastajanje.

Intenzivni noćni tretman za vitkije telo idealan je tretman za žene koji žele brz efekat. Noću se pojačava cirkulacija, podiže temperatura tela i ubrzava metabolizam, što pojačava dejstvo ove kreme koja je bazirana na kompleksu visoko koncentrisanih morskih soli i gline. Ovaj tretman pomaže noćnu razgradnju nakupljenih masnih naslaga i pospešuje izlučivanje nakupljene tečnosti u telu. Klinička studija sprovedena na 25 žena sa izraženijim masnim naslagama u području bokova i bedara pokazala je da Intenzivni noćni tretman za vitkije telo deluje na nagomilane masne naslage i tečnost – za dve nedelje prosečno smanjenje masnih naslaga je 15 odsto, produživanjem tretmana za još dve nedelje postiže se upadljiviji učinak, a nakon četiri nedelje koža je bolje tonizirana u 100 odsto slučajeva.

Total Body Gel tretman je stručnjak za siluetu, kroz trostruko dejstvo: topljenje masnih naslaga, drenažu i zatezanje kože. On je osvežavajući i brzo upijajući gel, specijalno formulisan za postizanje vitkije i bolje oblikovane figure na celom telu, a  posebno za bokove, noge i ruke.

Sadrži poseban Biosculpt-complex na bazi aktivnih sastojaka kao što su L-karnitin, ekstrakt kakaa i afrička kigelija.

Klinička studija sprovedena na 25 žena sa površinskim masnim naslagama pokazala je da ovaj tretman postiže prosečno smanjenje potkožnog masnog tkiva za 16 odsto, smanjenje obima do 2 cm, bolju hidriranost  kože za 28 odsto nakon četiri nedelje, a efekat postizanja vitkije figure vidljiv je u 92 odsto slučajeva.

Tretman Anti-Celulit sadrži BioActive-Complex, kompleks sa čak 5odsto kofeina, zahvaljujući kojem doprinosi razbijanju i razgradnji masnih naslaga, izglađuje nepravilnosti i sprečava nastanak novog celulita. Klinička studija sprovedena na 55 žena sa tvrdokornim celulitom pokazala je da anticelulit tretman Somatoline Cosmetic smanjuje tvrdokorni celulit za 33 odsto za 4 nedelje (klinička procena testom stiskanja: poboljšanje izgleda celulita), tonizira i zateže kožu nakon četiri nedelje nanošenja, vidno smanjuje efekat pomorandžine kore i oblikuje telo.

Ovaj brend biće lansiran na naše tržište velikom promocijom ispred apoteka Celsius, TC Delta City i Masterpharm, TC Ušće, 17 i 18. aprila od 13-21. Somatoline Cosmetic prodaje se u apotekama širom Srbije.

TAGOVI: nega tela
makonda-tracker