zlatno doba holivuda

Žena koja osvaja: 4 beauty pitanja za Jelenu Tomašević

1
Šarmantna pevačica uživa u doterivanju, ali često se dešava i da izađe iz kuće bez trunke šminke, potpuno neopterećena, jer smatra da je lepota žene u njenom stavu, osmehu i energiji
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Osim što svojim raskošnim glasom i talentom osvaja publiku, pevačica Jelena Tomašević (33) to čini i svojom pojavom. Ona važi za damu od stila koja je uvek besprekorno doterana, a osim što mnogo pažnje pridaje nezi kože lica, za njenu vitku liniju, pored genetike, najzaslužniji su treninzi i zdrava izbalansirana ishrana.

 

U stilu tridesetih: 5 beauty pitanja za Ninu Kolundžiju

 

foto: Miloš Nadaždin

Story: Postoje li neki rituali kojih se svakodnevno pridržavate?

 

- Najbitnije mi je da posle celodnevnog snimanja dobro skinem šminku i da se umijem. Posle toga nanesem serum ili prespavam bez ičega na licu, a ujutru stavim hidratantnu kremu. Bitno mi je da imam kvalitetnu kremu, serum za lice i puder.

 

foto: Miloš Nadaždin

Story: Volite li da se šminkate i doterujete sami ili to radije prepuštate profesionalcima?

 

- Kad god ne moram, ne šminkam se jer tako odmaram lice pošto često imam make-up zbog emisija i koncerata. Ne umem sama da se našminkam tako dobro kao kad to urade moji saradnici Nena Ilić, Dušan Lazić ili Marko Nikolić, oni su majstori svog zanata. Scenska šminka mnogo se razlikuje od svakodnevne, koja je u mom slučaju minimalna. Volim da se doterujem, ali ima dana kada izađem iz kuće bez trunke šminke.

 

makonda-tracker