BEAUTY INTERVJU

Divlja i neobuzdana: Ksenija Mijatović otkriva tajne svoje lepote

1
Pop pevačica kaže da su pedikir i manikir deo njene svakodnevice i kako voli da eksperimentiše sa ekstravagantnim make-upom, ali da se diskretnije šminka otkako je postala life coach i počela da drži predavanja
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Pop pevačica Ksenija Mijatović drastično je promenila izgled. Trenutno joj je muzika u drugom planu jer se bavi predavanjem i life coachingom, ali i dalje uživa u svim modnim i beauty eksperimentima. Pored make-upa telo je oslikala i tetovažama koje za nju imaju posebno značenje, a od kada je pre nekoliko godina otkrila crvenu boju kose, rešila je da više nikada neće biti plavuša.

 

Story: Na koji način negujete svoju kosu i koliko vam je važno da ona bude uvek perfektno očešljana?

 

- Koristim kvalitetne šampone i regeneratore, a pošto često menjam frizure, ne pamtim kada mi je poslednji put bila perfektno očešljana. Naprotiv, obično nije.

 

Ksenija Mijatović: Shvatila sam da sve što radim nije dovoljno, pa sam odlučila da... (FOTO)
 

Story: Imate li neke posebne rituale kada je reč o nezi kože?


- To je dobar piling celog tela. Radim ga bar jednom u dve nedelje, a nekada i češće. Piling umem i da napravim sama kada mi se desi da ostanem bez kupovnog. U domaće maslinovo ulje stavim malo kukuruznog brašna, ali onog sitnije mlevenog, a kome koža može da podnese, može da stavi i palentu, i dobro istrljam celo telo.

 

Story: Kako se šminkate u privatnom životu, volite li eksperimente?


- Obožavam ekstravagantnu šminku i zato i volim ovu vašu beauty rubriku. Otkad više nisam intenzivno na udaru medija, privatno se šminkam mnogo diskretnije nego ranije.

 

Ksenija Mijatović je estradu ostavila iza sebe: Život sam promenila iz korena(FOTO)

 

Story: Kada se pripremate za predavanja, koliko vremena posvećujete svom izgledu?


- Za predavanja izgled nije primaran, bitno je samo da bude prilagođen ambijentu i da ne skreće pažnju sa onoga što je u tom trenutku važnije a to je – ono što govorim.

 

Story: Koliko su vam važni manikir i pedikir i da li ste pristalica teorije da nokti na rukama i nogama uvek moraju da budu u istoj boji?

 

- Ne podržavam tu teorije i često imam različito namazane nokte na rukama i nogama, a manikir i pedikir deo su moje regularne higijene tokom cele godine.

makonda-tracker