sve lepša i lepša

Bez noža, bez botoksa: Evo zahvaljujući čemu Kajli Minog već 15 godina nije ostarila ni dan! (FOTO)

0
Ukoliko pažljivo pogledate najnovije fotografije Kajli Minog, primetićete da se one gotovo uopšte ne razlikuju od onih nastalih oko 2000. godine. Ipak, za to ne treba da zahvali estetskoj hirurgiji!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Australijska "džepna Venera" svojevremeno je koristila botoks, ali je sada potpuno odustala od ovih tretmana i okrenula se i delotvornijem i zanimljivijem načinu da produži mladost.

 

Otkrijte kome je Kajli Džener stala na žulj: Ona je samo sporedni lik jednog rijalitija!

 

Ona je nedavno izjavila da svoju lepotu duguje običnoj kremi od četiri funte, ali to nije jedina tajna četrdesetosmogodišnje pevačice! Naime, kako javlja Dejli mejl, Kajli je nedavno otkrila tretman radio-talasima s kolagenom, koji košta oko 250 funti.

 

Reč je o neinvazivnoj metodi koja je proslavila dermatologa Nilam Patel, i čijih već prvih šest tretmana čini čuda za kožu. Na ovaj način tretiraju se srednji i dublji slojevi kože, a ne šteti se njena površina.

 

foto: Profimedia

 

Pored toga, ova metoda nije ni bolna - štaviše, toliko je prijatna da se oni koji se njoj povrgavaju često uspavaju tokom podmlađivanja.

 

Tragično okončana ljubav Kajli Minog i Majkla Hačinsa (FOTO)

Kajli obožava neinzvazivne metode", rekao je izvor blizak pevačici. "Kolagenski talasi su bezbolni i opuštajući, a njena koža nakon toga sija. To je daleko prirodnije od botoksa."

 

 

makonda-tracker