i vi to možete!

Jednostavni, a veoma efikasni: Mali saveti Alesandre Ambrozio za savršenu lepotu

0
Ona važi za jednu od najlepših žena sveta, pa ne čudi činjenica da će njene savete za lepotu i male make-up trikove želeti da u svoju dnevnu rutinu uvrsti svaka od nas.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je najčešće možemo videti perfektno doteranu, u glamuroznim toaletama i sa kompletnom večernjom šminkom na licu, jedna od najlepših žena sveta, model Alesandra Ambrozio privatno neguje potpuno prirodan izgled, pa je na fotografijama iz svakodnevnog života koje deli putem društvenih mreža, često možemo videti u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke, piše Make-up.rs.

 

 

Ipak, kao i svaka pripadnica nežnijeg pola, Alesandra se pridržava nekoliko pravila koja joj pomažu da održi savršen izgled, navodeći da je njena dnevna rutina veoma jednostavna, ali i te kako efikasna.

Najvažnije je biti prirodan. Upravo zbog toga više ne koristim filtere na Instagramu. Volim da vodim računa o svom izgledu, a kada je nega lepote u pitanju, smatram da je najbitnije redovno i detaljno čišćenje lica. Nakon čišćenja, a ponekad i pilinga, obavezno na lice nanesem neki od anti-aging proizvoda koji obiluju vitaminom C. Osim toga, izuzetno je važno zaštititi lice od sunčevih zraka. U dvadesetim godinama nisam razmišljala o tome, ali već kada sam prešla tridesetu i kada sam na svom licu primetila sitne pege, uvrstila sam u svakodnevnu rutinu kremu za lice sa zaštitnim faktorom", kaže Alesandra.

Nastavak teksta pročitajte na sajtu Make-up.rs.

makonda-tracker