Nesputana lepotica

5 beauty pitanja za Sofiju Rajović

0
Duga kosa, pune usne i zavodljiv pogled predstavljaju zaštitni znak atraktivne glumice koja otkriva da ipak ne pridaje mnogo pažnje nezi lica i tela, a kao svaki pravi hedonista, uživa u životu i ne opterećuje se fizičkim izgledom
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Glumica i voditeljka Sofija Rajović kaže da nikada nije imala nikakve bjuti trikove ili rituale i uvek glasa za prirodan, jednostavan izgled. Iako je zbog posla kojim se bavi njeno lice često pod teškom šminkom, ova zanosna lepotica u privatnom životu gotovo ne koristi make-up, ali uživa u eksperimentisanju sa novim mirisnim notama koje bira u skladu sa svojim raspoloženjem.

 

Story: Na koji način negujete kožu lica i tela?
- Tome ne posvećujem previše pažnje. Trudim se da jednom nedeljno stavim neku hidratantnu masku za lice, ali često i to zaboravim. Jednom u nekoliko meseci odem na tretman lica i to je sve što se tiče moje nege. Nikada nisam praktikovala neke bjuti rituale, a iskreno mislim da to nije ni dobro.

 

foto: Luka Šarac


Story: Kako izgleda vaša dnevna, a kako večernja make-up rutina?
- Danju se ne šminkam jer smatram da za tim nema potrebe. Često mi se desi i da uveče izađem bez šminke ili je samo minimalno i umereno nanesem.
 

foto: Luka Šarac

Story: Na koji način vodite računa o kosi?
- Često sam menjala njenu boju tokom poslednjih nekoliko godina i zbog toga sam je oštetila. Sada se trudim da stavljam prirodne maske koje mogu da joj vrate malo života i sjaja.

 

foto: Luka Šarac


Story: Kada je reč o fizičkom izgledu, kako održavate liniju?
- Trudim se da vodim računa, ali ne previše. Veliki sam hedonista i to može da se primeti po mom izgledu. Nisam neko ko se izgladnjuje i vežba do iznemoglosti. Obožavam hranu i uživam u svemu što hedonizam podrazumeva. Jedino su masaže nešto bez čega ne mogu.
 

Story: Imate li omiljeni parfem, kakve mirisne note volite?
- Na mojoj polici nalazi se desetak različitih parfema, a u zavisnosti od raspoloženja i odeće koju nosim, biram onaj koji ću staviti. Leti najviše volim miris jasmina.

 

Pročitajte i: 

 

Ceo svet joj zavidi: Turska glumica OVOME duguje lepotu! (FOTO)

 

Estetska hirurgija ili naporni treninzi? Nikolina Kovač napokon otkrila tajnu svog savršenog izgleda (VIDEO)

 

Pravi se za 5 minuta i čini čuda: Domaća krema za kojom je poludeo svet uklanja bore, hidrira kožu i usporava starenje (RECEPT)

 

Lepota kao izraz kreativnosti: Bojana Stefanović otkriva svoje beauty tajne

makonda-tracker