osvojite fenomenalne poklone

Story vas nagrađuje: Krenite na mirisno putovanje u svet iz mašte Kenza Takade uz Avon Life

4
Pođite na nezaboravno putovanje kroz skrovita mesta iz mašte Kenza Takade, gde radost, lepota, avanture i magija postaju jedno i uživajte u cvetnom doživljaju novog Avon Life parfema!
foto: Promo
foto: Promo

Specifični mirisi najlakše mogu da vas vrate u lepe trenutke iz prošlosti, da vas podsete na neka mesta koja smo posetili, ljude koje ste upoznali, na neke jedinstvene, neponovljive doživljaje... a sada je pravi trenutak da živite svoj život punim plućima i stvarate nove lepe uspomene koje će mirisati na Avon Life!

 

Novi luksuzni parfem Avon Life za nju i njega, koji je ekskluzivno za Avon kreirao poznati internacionalni dizajner Kenzo Takada, objedinjuje najbolje elemente istoka i zapada. Prefinjena nota ljubičice koja dominira ovim parfemima učiniće da uživate u jedinstvenom mirisnom putovanju i doživite maštovito, cvetno iskustvo! Avon Life za nju budi samopouzdanje, vedrinu i senzualnu stranu svake žene, dok Avon Life za njega odiše energičnošću, snagom i svežinom.

 

Kenzo Takada iza sebe ima četiri decenije uspešne karijere, a danas je jedan od vodećih internacionalnih dizajnera. Poznat je po inovativnosti i od samog početka njegovog zanimljivog putovanja u svetu dizajna, on prati sopstvena pravila, a njegove kreacije ističu optimizam i lepotu življenja, što ga čini veoma bliskim vrednostima koje neguje Avon. U želji da sa kompanijom Avon stvori novu kolekciju dostupnu ženama i muškarcima širom sveta i prenese strast za predivnim životom, Kenzo Takada je u bočicu parfema "spakovao" dodir luksuza, prirode i optimizma.

 

Avon Life set za nju koji sadrži parfem, parfimisani sprej i losion za telo, možete poručiti po ceni od 2950 dinara, a Avon Life set za njega sa toaletnom vodom, dezodoransom i šamponom i gelom za tuširanje dostupan je po ceni od 2750 dinara. Oba seta možete poručiti u novoj Avon brošuri koja će važiti od 29. septembra do 19. oktobra, ili putem sajta www.avon.rs .

 

Ukoliko u ovom periodu on line poručite set za nju i njega i prilikom poručivanja iskoristie kod LIFE2016, dobićete prelepu Dreams ogrlicu za samo 10 dinara.

 

Story nagrađuje svoje čitaoce sa 10 muških i 10 ženskih Avon Life setova, a 20 najbržih čitalaca osvojiće ove vredne poklone. Da biste osvojili poklon potrebno je da pošaljete e-mail sa sledećim podacima: Ime i prezime, godište i naznaka da li se prijavljujete za muški ili ženski paket, na adresu redakcija@story.rs.

 

Pokloni se preuzimaju uz ličnu kartu, na adresi Vlajkovićeva 8, a svi dobitnici biće obavešteni mejlom. 

 

 

makonda-tracker