otvoreno

Dragana Katić otkrila šta planira da promeni na svom izgledu: Do sad sam imala samo jednu estetsku operaciju

0
Voditeljka muzičkog serijala „Nikad nije kasno”, koja hrabro korača kroz šestu deceniju života, kaže da je zadovoljna svojim izgledom.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Dragana svakodnevno dobija komplimente na račun svog izgleda, ali ima i onih koji tvrde da je takav izgled postigla zahvaljujući korekcijama.

Neka pričaju ljudi. Ako će se zbog toga osećati bolje, slobodno neka pričaju. Na licu osim kapaka nisam operisala ništa više. Redovna nega, malo hijalurona, filera i ništa više. Sve se vidi. Za svoju 51 godinu nemam mnogo bora, nemam puno ni sedih jer su mi takvi geni. Kapke sam sredila i rekla sam to javno kako bih ohrabrila žene, jer mnoge imaju problem sa kapcima", kaže Dragana Katić i otkriva svoje planove kada su izgled i sitne korekcije u pitanju.

Ima 51 godinu i samohrana je mama koja svoje blizance drži daleko od očiju javnosti: Upoznajte Bobana i Bojana, sinove Dragane Katić (FOTO)

 

S obzirom na to da je protivnik hirurških zahvata, ona će popravke na svom telu raditi blažim metodama koje nisu bolne i ne zahtevaju dug oporavak.

Iskrena da budem, 90 odsto sam već donela odluku da ću raditi blaži lifting, odnosno, regulisaću podbradak na kraju ove sezone. To sam odlučila jer ne volim igle, ni neprirodnost i otečenost. Ne volim uništenu mimiku. Jedan blaži fejslifting, koji će osvežiti moje lice, dovoljan je jer ne želim da izgubim ono što sam zapravo ja", dodaje Dragana, čiji je nedavni selfi bez šminke izazvao burne komentare na društvenim mrežama.

makonda-tracker