Po receptu Neslihan Atagul

Ceo svet joj zavidi: Turska glumica OVOME duguje lepotu! (FOTO)

0
Karijera mlade glumačke zvezde Neslihan Atagul (24), koju smo gledali kao devojčicu Deniz u seriji "Kad lišće pada", od prošle godine je u vrtoglavom usponu...
foto: Instagram
foto: Instagram

Mladoj glumici Neslihan Atagul mnoge devojke zavide na prelepom tenu i fantastičnoj figuri, a ona nam je otkrila šta je tajna njene lepote, piše Lisa. Preciznije, otkako sa markantnim Burakom Ozčivitom, Bali-begom, snima "Kara Sevda", priču o strasnoj ljubavi koja ne priznaje nikakve granice.

 

Tako je sada postala zvezda mnogih reklamnih kampanja u kojima su ranije bile angažovane Berguzar Korel, Beren Sat... Neslihan je zapravo procvetala u svakom pogledu (neki tvrde da je za to zaslužan njen suprug Kadir Dogulu sa kojim se venčala u julu 2016. godine).

 

Buduća supruga slavnog turskog zavodnika otkriva tajne svoje lepote

 

Ovu zelenooku lepoticu, visoku 169 cm i tešku 52 kilograma, bujne tamnosmeđe kose i čiste, svetle kože mlade devojke smatraju svojim uzorom. Tajna njene lepote krije se u navici koju je odmalena usvajala od mame, a glasi:

Najvažniji su iskren jutarnji osmeh i topao zagrljaj. Jer nema lepote bez unutrašnjeg sjaja koji može da emituje samo zadovoljna duša", kaže Neslihan.

Ova ljupka devojka, koju novinari nazivaju zatvorenom kutijom jer ne voli da priča o sebi, smeta joj, kaže, ono ja pa ja, vitkost duguje jednoj strasti - vožnji bicikla. Dokle god je lepo vreme, svog dvotočkaša vozi duž Bosfora, a kad dunu vetrovi i počnu kiše, vožnju nastavlja na kućnom biciklu. Zahvaljujući tome, nikad nije morala da primenjuje restriktivni režim ishrane.

 

makonda-tracker