navikla se

Da li biste imali hrabrosti: Ana Ivanović otkrila svoj trik za lepotu koji nije nimalo prijatan

0
Ana Ivanović važi za jednu od najatraktivnijih sportistkinja na svetu, a sada je otkrila da joj nije nimalo lako da održi svoju figuru i lepotu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pred početak US opena, srpska teniserka otkrila je tajne svoje lepote i napornih treninga za modni sajt "The Coveteur". Ona je ispričala da pred svaki meč voli da se opusti uz svoju omiljenu muziku.

 

Red Carpet Ready: Kako da uvek budete spremne za akciju poput Ane Ivanović (FOTO)

 

Dok čekam da meč počne, volim da slušam muziku u svlačionici. Jako volim Džastina Bibera i Arijanu Grande. Potom razgovaram sa trenerom o planu igre, prođem svoju rutinu i spremam se za izlazak na teren.

foto: Profimedia

Mnoge dame zavide Ani na besprekorno izvajanoj figuri, a ona je otkrila da je njen "trik" u malim ritualima i navikama koje ima posle svakog meča, a jedan od njih je i tuširanje ledenom vodom. 


U svakoj prilici se snađe kao da je pravi modni ekspert: Sportska elegancija Ane Ivanović (FOTO)

 

Ako pobedim, onda sam srećna i sve je uredu, a ako izgubim, onda je to malo teže. U svakom slučaju, moram da se "ohladim", pa obično to podrazumeva pet to deset minuta na biciklu i malo istezanja. Ako nemam meč narednog dana, uradim lagani fitnes trening od 15 do 20 minuta. Onda sledi kupanje u ledenoj vodi, što je sjajno za osveženje. Naviknete se na hladnoću", ispričala je Ana.

 

makonda-tracker