Moderna Indijanka

Danina Jeftić: Otkad sam postala mama, nemam vremena da se šminkam

0
Atraktivna glumica, zvezda filmova Montevideo, bog te video, ne voli satima da sedi po salonima za ulepšavanje, već umesto toga vreme radije provodi u vežbanju jer smatra da je u zdravom telu i zdrav duh
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Glumica Danina Jeftić nekada je provodila sate i sate ispred ogledala, ali otkako je pre tri godine postala mama, naučila je da se spremi samo za pet minuta. Iako nema mnogo vremena za ulepšavanje, ona ne propušta treninge, jer kada je fizički aktivna, oseća se bolje, a samim tim i sebi izgleda lepše.

 

foto: Petar Đorđević

S: Uživate li u šminkanju i doterivanju, kako izgleda vaša dnevna, a kako večernja make-up rutina?
- Više nemam dovoljno vremena da bih uživala u šminkanju kao nekada. Moja dnevna rutina zaista je minimalna, tokom dana stavim samo malo maskare i labelo. Kod večernje šminke najčešće se fokusiram na oči. Uglavnom koristim tečni ajlajner, tamnije senke i dosta maskare, a za posebne prilike volim i da stavim veštačke trepavice koje dodatno ističu oči.

 

foto: Petar Đorđević


S: Da li manje vremena provodite ispred ogledala otkako ste postali mama?
- Znatno manje, kao devojka uživala sam u šminkanju, provodila sate ispred ogledala, igrala se s raznim tehnikama i bojama. Otkad sam postala mama, za šminkanje ne odvajam više mnogo vremena. Naravno, važno mi je da lepo izgledam, ali uvežbala sam s vremenom šta mi najbolje stoji i kako da se brzo našminkam, tako da mi je danas za to potrebno svega pet minuta.

 

foto: Petar Đorđević


S: Imate li neke beauty rituale kojima ste godinama verni i bez kojih ne možete?
- Za negu lica ne koristim nikakve posebne kreme. Vodim računa o tome da uvek skinem šminku pre spavanja. Lice perem Sebamed sapunom jednom ili dva puta dnevno. Ako osetim da mi se koža suši, namažem Nivea kremu pre spavanja i to je uglavnom to. Prirodno imam tamniji ten, volim da se sunčam, ali lice štitim kremama sa visokim zaštitnim faktorom i ne izlažem se previše.

 

foto: Petar Đorđević


S: Koliko pažnje pridajete pedikiru i manikiru, volite li takve tretmane za ulepšavanje?
- Bitno mi je da su mi nokti uredni i prirodni. Uglavom jednom mesečno idem na pedikir i manikir, a gel-lak koristim da bi mi što duže trajao i da ne bih svakodnevno morala da skidam i ponovo mažem lak. Ne volim da provodim sate u salonu, nisam od onih žena koje uživaju u tome.

 

foto: Petar Đorđević

S: Koliko vodite računa o telu i fizičkom izgledu, kako se opuštate?
- Treniram tri puta nedeljno s ličnim trenerom. Ranije sam vežbala s kumom Sašom Stanišićem, a sada je za moj fizički izgled zadužen Zlatko Novković. Kada redovno treniram, osećam se bolje, a samim tim i lepše izgledam. Osim treninga, masaže su vid opuštanja koji mi najviše prija.
 

makonda-tracker