Divno

Prelepe i u drugom stanju: Ovako se najlepše žene na svetu neguju u trudnoći (FOTO)

0
Slavne glumice i modeli uspevaju u nečemu što većini žena deluje nemoguće: i u drugom stanju, s viškom kilograma i otečenim stopalima, one blistaju na crvenom tepihu i ponosno šetaju na visokim potpeticama. Štaviše, čine nam se još lepšima.
foto: Instagram
foto: Instagram

Karakteristični trudnički sjaj igra važnu ulogu kod poznatih dama koje nas oduševljavaju svakim svojim javnim pojavljivanjem u trudnoći, piše Make-up. Ipak, on svakako nije jedini faktor koji utiče na njihovu lepotu, pa smo istražili šta to slavne lepotice rade drugačije dok čekaju bebe...

 

Evo na koga je lepa: Upoznajte mamu Blejk Lajvli! (FOTO)

 

Jeste li poslednjih meseci primetili nešto drugačije na Blejk Lajvli? Pored njenog trudničkog stomačića i još šireg i veselijeg osmeha, tu je još nešto: ona je jednostavno lepša nego ikada!

 

Kada se u maju ove godine pojavila na crvenom tepihu u Kanu, izgled mlade glumice i supruge Rajana Rejnoldsa bio je jedna od glavnih tema u medijima širom sveta. Novinarka "Voga" popričala je s njom o tome što Blejk uspeva da osvoji toliku pažnju i komplimente i u trudnoći.

 

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

 

Volela bih da bolje brinem o svojoj koži... Uvek kažem da brinem', otkrila je Blejk. ' L'Oréal ima svaki proizvod koji bi mi mogao zatrebati. Neverovatni su, a moja koža izgleda lepo, mekano, elastično, čisto..."

Ovako zavodi Blejk Lajvli: Zbog ovoga nije samo Rajan Rejnolds opčinjen ovom lepoticom (FOTO)

 

Lajvlijeva je objasnila da uvek ima kvalitetnu hidratantnu kremu, posebno noćnu i dodala da je najvažnije redovno skidanje šminke.

 

Ostatak teksta pročitajte na Make-up.rs.

makonda-tracker