Za lice bez bora

Antiejdžing rutina Kloi Kardašijan koju svaka dama može da priušti (FOTO)

0
Članica najpoznatije rijaliti porodice, Kloi Kardašijan, otkrila je na koji način neguje svoje lice kako bi ga zaštitila od preranog starenja, tvrdeći da njene antiejdžing metode sebi može svako da priušti.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako u banci poseduje vrtoglavu sumu novca, Kloi je, kada je lepota u pitanju prilično skromna, piše Make-up. Njena dnevna antiejdžing rutina sastoji se iz nekoliko jednostavnih pravila, koja uključuju korišćenje, kako kaže, svima dostupnih proizvoda.

 

Mali vodič: Kako da na fotografijama izgledate savršeno?

 

Mlađa sestra popularne starlete Kim Kardašijan tako je otkrila da je za negu kože najvažnija hidratacija, a odmah zatim i zaštita od sunca.

 

Kada je prevencija starenja kože u pitanju, najvažnija je hidratacija. Unošenje velikih količina vode u organizam je obavezno.

 

Pored toga, korišćenje krema sa zaštitnim faktorom je od izuzetne važnosti, a to se posebno odnosi na ruke koje su uvek izložene suncu, pa samim tim i stare najbrže.

 

U kolima uvek imam rezervnu kremu za sunčanje, koju koristim kad god u toku vožnje primetim da su mi ruke izložene sunčevim zracima", kaže Kloi, otkrivajući koji preparati joj pomažu da održi blistav ten i spreči starenje.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

Ostatak teksta pročitajte na Make-up.rs.

makonda-tracker