Lepota je u različitosti

5 beauty pitanja za Anju Alač: Sve tajne nege mlade glumice

0
Mlada glumica, zvezda serije Ruža vjetrova, otkriva koliko je posvećena nezi tela, da li je sklona eksperimentisanju i u kojoj meri posao kojim se bavi utiče na njen modni stil u svakodnevnom životu
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Šarmantna dramska umetnica Anja Alač (27) nasledila je talenat i lepotu od majke, takođe glumice Vesne Čipčić. Iako je zbog posla kojim se bavi često sklona promeni stilova, naročito kada je reč o kosi, privatno ipak više voli svedenija, ali jednako efektna izdanja. Mada ne posećuje često stručnjake za negu, o svom fizičkom izgledu izuzetno vodi računa.

 

foto: Petar Đorđević

Story:Kako pripremate kožu za leto?

- Volim pilinge za telo i lice, kao i pakovanja za kosu. Takođe, dopada mi se kada pocrnim na moru, ali obavezno koristim kreme za sunčanje sa visokim faktorima zaštite.

 

foto: Petar Đorđević

Story: Za vas je karakteristična smeđa kosa. Da li biste eksperimentisali sa frizurom i kada to ne bi bilo u funkciji posla kojim se bavite?

- Raduje me kada za potrebe uloge drastično promenim fizički izgled. U proteklih godinu dana nekoliko puta menjala sam boju kose. Bila sam plava, riđa, crvena, tamnosmeđa i na kraju shvatila da mi se ipak najviše dopada nijansa koju trenutno imam, malo svetlija od moje prirodne. Volim da eksperimentišem...

 

foto: Petar Đorđević

Story: Preferirate li jaču šminku ili prirodnije tonove?

- Preko dana prija mi što prirodniji izgled, koji podrazumeva minimum šminke. Zbog pozorišta često sam u situaciji da nosim tešku i jaku šminku. Ipak, kada je reč o večernjem izlasku, stavljam samo ajlajner i crveni ruž za usne.

 

foto: Petar Đorđević

Story: Da li se sami negujete ili idete na tretmane kod kozmetičara i masaže?

- Volim masaže i često ih praktikujem, a na svakih pola godine odem i na tretman lica. Iako smatram da je nega važna, nisam time preopterećena. Sport i fizička aktivnost od presudnog su značaja za lep izgled i dobro stanje duha, tako da sam više pristalica takvog načina brige o sebi.


Story: Koje nijanse lakova za nokte volite i da li posećujete manikira i pedikira?
- Retko kad odlazim na takve tretmane, a lakove za nokte volim da menjam i sve nijanse su u opciji, zavisno od raspoloženja.

makonda-tracker