BEAUTY INTERVJU

Prodoran pogled nežne plavuše: Katarina Rašić otkriva tajne svoje lepote

0
Da bi uvek izgledala perfektno, pop pevačica negu uglavnom prepušta stručnjacima koji brinu o njenoj lepoti, a s obzirom na to da voli eksperimente, često menja frizuru
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Pop pevačica Katarina Rašić potpuno je promenila svoju dnevnu i večernju negu otkad je postala majka, pa se sada trudi da s minimumom napora izgleda savršeno. Mezoterapija lica najviše joj prija, a oduševljena je i veštačkim trepavicama jer uz njih ne mora da se šminka preko dana.

 

S: Da li imate rutinu kada je reč o nezi kože?

 

- Sada imam sve manje vremena za negu, tako da se ujutru samo umijem, operem zube i namažem dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom. To obavezno radim jer imam veoma svetlu kožu s pegicama i trudim se da je zaštitim na sve načine kako bih usporila starenje.

 

foto: Andreja Damnjanović

S: Koja je to beauty novina koju ste uneli u vaš život?

 

- Spasla sam se ovog leta kada sam počela da koristim veštačke trepavice. Tačnije, stavljaju mi ih u jednom salonu i jedanput mesečno odlazim na korekciju. Veoma mi se dopada taj fazon jer ne moram da se šminkam preko dana, a uvek izgledam sveže.

 

Katarina Rašić: Presrećna sam jer sin liči na mene
 

S: Posećujete li često kozmetičare i ostale profesionalce za negu kože?

 

- S obzirom na to da veći deo godine provodim u inostranstvu, čim se vratim u Srbiju, obavezno odem kod moje kozmetičarke koja mi radi mezoterapiju lica i to me spasava. Bukvalno se vidi očigledan pomak na mojoj koži, pa kad uporedim fotografije koje sam ranije napravila sa ovima posle tretmana, ove nove deluju kao da su provučene kroz fotošop. Nisam ništa agresivnije od toga radila, tipa botoks i slične stvari.

 

foto: Andreja Damnjanović

S: Koliko pažnje posvećujete frizuri i koliko često odlazite kod frizera?

 

- Šišam se jednom u tri meseca jer sada puštam kosu pa nema potrebe da se češće stilizujem. Kada sam u Srbiji, feniram se na pet dana jer mi je to u inostranstvu komplikovanije. Naime, tamo se redovno farbam i šišam, a feniram se sama jer nosim figaro iz Beograda.

 

Katarina Rašić: Prve slike sina Davida

 

S: Umete li sami da uradite manikir ili volite da se prepustite stručnjacima?

 

- I tu je slična situacija, kada sam u Srbiji, redovno idem kod pedikira i manikira dok se u inostranstvu sama brinem o tome. U Beogradu stavljam tanak sloj gela na svoje nokte kako bi mi lak bio postojaniji, dok preko godine uglavnom to ne radim. Volim da se igram s manikirom pa tako, kad god imam vremena, sama ga uradim jer imam kompletan pribor.

makonda-tracker