Rapsodija boja

Ana Štajdohar otkrila svoje male beauty tajne

Šarmantna plavuša priznaje da postoje neki kozmetički tretmani koji joj ne prijaju, ali kaže da ima i onih kad se potpuno opusti pa ponekad čak i zadrema na frizerskoj stolici
0
1 / 4 Foto: Petar Đorđević

Pevačica Ana Štajdohar priznaje da nije ljubitelj kozmetičkih tretmana, ali otkriva da joj prijaju odlasci kod frizera jer uživa dok joj neko petlja ko kosi, a ističe da je laserska epilacija bila najbolja stvar koju je učinila za svoj izgled. Ipak, postoje i beauty rituali u kojima je sama svoj majstor, pa tako uvek sama radi manikir i pedikir a u svojoj paleti poseduje sve boje lakova.

S: Koliko pažnje posvećujete nezi lica, a koliko nezi tela?
- Toliko koliko je potrebno da moje lice uvek bude čisto i hidrirano, a telo u dobroj formi. Najgore što činim koži svog lica jeste svakodnevno šminkanje, a najbolje to što koristim Pure Allure kreme koje nanosim svakodnevno na lice, naročito na predeo oko očiju. Kreme pravi moja draga doktorka dermatolog Radmila Antonov, potpuno su prirodne i zasigurno nešto najbolje što sam ikad probala. Gotovo da su lekovite.

S: Kako izgleda vaš dnevni, a kako večernji make-up, uživate li u šminkanju i doterivanju?
- Imam kremicu za jutro i za veče. Jednu nanosim pre šminke, drugu pre odlaska na spavanje. Čisto lice i dobra krema, vrlo jednostavan ritual. Volim da se šminkam i da budem doterana i sveža, to je moja navika. Ne osećam se OK ako na licu nemam bar osnovni make-up, lagani ten, maskaru i malo rumenila. Mrzim skidanje šminke, a često nakon snimanja, sa kog dođem sa teškom šminkom, maštam o nekoj kapsuli u koju bih samo ušla, a ona bi sama skinula šminku umesto mene.

S: Na koji način vodite računa o kosi, kako je negujete?
- Toliko je maltretiram da je pravo čudo što nije potpuno uništena. Pakujem je često maskama i to je to. Mojom kosom više se bavi moja frizerka nego ja.

S: Da li se vaši beauty rituali razlikuju sada kada ste u drugom stanju?
- Ne, bila sam i ranije jednostavna po tom pitanju a takva sam i sad.

S: Kako negujete telo, plašite li se strija i celulita u trudnoći?
- Srećom, nemam problem sa celulitom. Pojavio mi se u tragovima u prvoj trudnoći i nestao posle nje. Isto se i sada dešava. Biće tu još koji mesec pa se rastajemo. Strije me ne muče i ne plaše. Nabavila sam neku kremu protiv njih, ali retko se setim da je upotrebim.

makonda-tracker