Raskošna i zavodljiva

5 beauty pitanja za Mirnu Medaković Stepinac

0
Jedna od glavnih glumica serije Kud puklo da puklo otkriva na koji način se neguje, šta za nju predstavlja imperativ lepote i koje tretmane radi sama, a šta radije prepušta stručnjacima
foto: Story.hr
foto: Story.hr
Mirna Medaković Stepinac

foto: Story.hr
Story: Kada stavljate make-up?
- Šminkam se redovno od srednje škole, nekada sam make-up nanosila samo vikendom kad bih izlazila uveče, a danas to činim u svakoj prilici. Preko dana, ukoliko mi to posao dozvoljava, ne stavljam na kožu ništa osim kreme jer volim prirodan izgled i ne želim da razmišljam hoću li nekome na majici ostaviti trag pudera. Za večernje izlaske najčešće stavljam jak ruž u svim nijansama crvene i ljubičaste.

Story: Da li često odlazite kod kozmetičara?
- Dva do tri puta godišnje idem na mehaničko čišćenje lica, obavezno jednom pre leta, a pribegavam i tretmanima mikrodermoabrazije. Koristim Reviderm kozmetiku za čišćenje i hdrataciju kože. To su nemački preparati koji u potpunosti odgovaraju mom tipu i potrebama kože.

Hit među ženama: Evo kako da izbrišete fleke sa lica i dobijete prelepi porcelanski ten (RECEPT)

S: Kako negujete kožu tela, koje preparate koristite?
- Koristim Lush gelove za tuširanje, a jednom nedeljno kožu operem sapunom sa srebrom. Volim i piling za telo S.fresh od kafe i pomorandže od koga zamiriše celo kupatilo. Kožu mažem Elizabeth Arden Green Tea kremom jer nakon nje moram da stavim parfem i onda mirišem na proleće. Dva puta nedeljno odlazim na anticelulit masažu.
foto: Story.hr
Prvi znaci starenja kao rukom odnešeni: Prirodni melem koji čini čuda (VIDEO)

S: Da li nokte sređujete kod profesionalaca ili više volite da to sami uradite?
-Znam da uredim nokte i sama, ali volim da odem na pedikir i manikir. Obožavam boje, a jedini uslov jeste da su nokti uredni. Ne sviđa mi se kad vidim devojku ili ženu s neurednim noktima i uništenim lakom. Na nogama najčešće imam trajni crveni lak jer ide uz svaku kombinaciju, a na rukama menjam boje u zavisnosti od trenutnog raspoloženja.

S: Na koji način negujete kosu?
- Farbam kosu svaka tri meseca, na sreću, imam vrlo malo sedih pa to radim više zato da je osvežim i da bude sjajnija. Koristim label.m šampon i regenerator, kao i Moroccanoil ulje koje ima božanstven miris, a ne masti i ne otežava kosu, već je čini svilenkastom.
makonda-tracker