Dan lepote: Druženje sa pacijentkinjama obolelim od raka dojke

U sklopu radionica za pružanje podrške i prenošenje pozitivnih iskustava pacijentkinjama obolelim od raka dojke, 29. oktobra je u Instituta za onkologiju i radiologiju u Beogradu upriličeno druženje u organizaciji kluba Rotaract Beograd i Rotaract Beograd-Cent
0
1 / 3 Foto: Promo

Predstavnice kompanije Doing pridružili su se ovoj akciji, i tokom popodneva aparatom za određivanje tipa i stanja kože konsultovale su se sa pacijentkinjama, davale savete o nezi i radile mini tretmane lica Darphin preparatima. Sve pacijentkinje dobile su na poklon kreme Darphin Arovita C Energic, koja vraća vitalnost koži.

Darphin Arovita C Energic u specijalnom, ružičastom pakovanju i označena ružičastom vrpcom, odnedavno je u prodaji u celom svetu, a deo prihoda je namenjen fondovima za borbu protiv raka dojke i organizacijama koje pomažu i pružaju podršku obolelima.

U Srbiji je Arovita C Energic dospela u prave ruke, a cilj akcije bio je da pacijentkinjama pokažemo da nisu zaboravljene i na nekoliko sati pokušamo da njihove misli skrenemo ka lepoti.

U okviru Dana lepote, bile su tu i polaznice škole šminkanja Dragana Vurdelje i održale kratak kurs šminkanja i radionicu o kućnoj pripremi svežih i zdravih kozmetičkih preparata, a poklon pakete podelio je i Fond Katarina Rebrača.

Rotarakt je međunarodni program Rotari klubova koji uključuje mlade ljude između 18 i 30 godina.

Budući da Institut za onkologiju i radiologiju posebnu pažnju posvećuje pružanju podrške pacijentkinjama i prenošenju pozitivnih iskustava, u radionici su učestvovale i sadašnje i bivše pacijentkinje Instituta.

makonda-tracker