Ferdži kreira parfem za Avon

0
Avon je objavio partnerstvo sa višestruko nagrađivanom pevačicom Ferdži, koja je sinonim za nezavisnost, samopouzdanje i ženstvenost - vrednosti koje kompanija Avon promoviše već više od 120 godina
foto: promo
foto: promo

Partnerstvo sa ovom multitalentovanom pevačicom, tekstopiscem, modnim dizajnerom i glumicom proistekao je iz ideje da Ferdži ispred Avon kompanije postane zaštitno lice parfema koji bi predstavljao oličenje njenog jedinstvenog karaktera i izgleda.

- Veoma sam uzbuđena što ću zajedno sa Avonom raditi na stvaranju svog prvog parfema. Stalno tragam za novim načinima da iskažem sebe, a miris je savršena prilika da podelim svoju originalnost i samopouzdanje sa mojim fanovima i Avon kupcima. Veoma sam srećna što sarađujem sa brendom koji ima tako jaku reputaciju na polju podrške žena i njihove nezavisnosti - izjavila je Ferdži.

- Sa oduševljenjem smo dočekali vest o saradnji sa Ferdži i smatramo da je ona kao odvažna, neverovatno talentovana žena i ikona stila, savršena osoba koja će predstaviti nov miris iz Avona – smatra Džeri Finard, podpredsednik i globalni predsednik brenda Avon Products, Inc.

- Ferdži je jaka, jedinstvena žena, puna samopouzdanja, dosledna sebi i svojim ubeđenjima. Ona inspiriše druge snažnom porukom koju šalje, da svako može da ostvari svoje snove – što je ujedno i suština brenda Avon.

Svoje prvo pojavljivanje u kontekstu podrške Avon filantropskih aktivnosti, Ferdži je imala 27. oktobra na godišnjoj svečanoj večeri Avon Fondacije za žene u Njujorku, gde je, pored gostovanja, imala i muzički nastup kao priznanje onima koji menjaju živote žena.

U okviru svoj partnerstva sa Avon kompanijom, Ferdži će učestvovati u stvaranju parfema, uključujući biranje mirisnih nota, dizajna pakovanja, imena parfema i celokupne kampanje. Parfem će zvanično biti pušten u prodaju avgusta 2010, a u Americi u novembru 2010. i biće dostupan isključivo preko kompanije Avon.

makonda-tracker