Simona Andrejić: Elitova superfinalistkinja sveta

Pobednica nacionalnog finala Elite Model Look 2009 Srbija, Simona Andrejić izabrana je u top 15 najlepših Elitovih lica sveta, na 26 Svetskom Elite Model Look finalu koje je održano u nedelju 18. oktobra u Beauty Crowne Teater of Sanya u Kini
0
1 / 6 Foto: Miša Obradović

Kao jedna od 15 superfinalistkinja ovog prestižnog svetskog izbora Simona je na ovaj način krenula stopama svojih prethodnica Sindi Kraford, Linde Evanđeliste, Žizel Bundšen, Nataše Vojinović i mnogih drugih. Modna agencija Forma Viva, inače, već 14 godina od kako organizuje Elite Model look izbor, svake godine ima  predstavnicu Srbije u prvih 15 Elitovih supermodela sveta.

Simona Andrejić, prelepa Beograđanka, oduševila je svojom harizmom, jednostavnošću i elegancijom mnoge fotografe i agente svetskih modnih agencija koji joj predviđaju uspešnu manekensku karijeru. Osim svojom lepotom, Simona je na gala večeri Noć talenata očarala publiku kada je u koreografiji koju je sama osmislila pokazala mnoge svoje talente – pevanje, mačevanje, latinoamerički i klasični ples. Inače Simona je učenica prvog razreda Treće Beogradske gimnazije, bila je vukovac i đak generacije OŠ Vuk Karadžić, osvojila je bronzanu medalju u mačevanju 2008 u Beogradu na takmičenju u floretu, pobednica je Elite Model Look 2009 Srbija finala, koje je organizovala njena matična agencija Forma Viva, a sada je jedna od top 15 Elitovih lica sveta. Simona smatra da je inteligencija, lepota, šarm i lična harizma ulaznica za svet mode, ali da samo hrabri idu napred. Bez sumnje, ova petnaestogodišnja devočica je hrabro zakoračila u svoje snove.

Na 26 Svetskom Elite Model Look finalu, učestvovalo je 67 devojaka iz 55 zemalja sveta, a pobednica ovogodišnjeg Svetskog Elite Model Look izbora je Džulija Saner iz Švajcarske.

makonda-tracker