Aleksandra Jeftanović: Zavodljivost bez granice

Crnokosa voditeljka Aleksandra Jeftanović, koju ćemo od ponedeljka gledati u rijaliti šou programu Farma, svoju frizuru oblikuje prema godišnjem dobu, pa dok zimi forsira ravnu frizuru, leti se šiša na stepenasto, uživa u sunčanju i preplanuloj boji kože lica
0
1 / 4 Foto: Miša Obradović

Voditeljka emisije Da pređemo na ti i novog rijaliti šou programa Farma Aleksandra Jeftanović vremenom je naučila kako da uz malo truda obezbedi savršen izgled. Da bi sebi olakšala brigu o koži lica i tela, noktima i kosi, ukazala je poverenje dokazanim stručnjacima koje godinama ne menja, ali i preparatima koji su se u njenom slučaju pokazali kao odličan izbor. S obzirom na to da dugo radi pred kamerama, ova lepa dama usavršila je i šminkanje.   

LICE

- Imam zahtevnu kožu lica, zbog čega godinama redovno idem u kozmetički salon Jasna gde se odlično brinu o mojoj koži. Po njihovoj preporuci koristim proizvode marke Biologique Recherche i to losion, serum, kremu za lice i korektor koje nanosim svakog jutra i večeri. Jednom mesečno obavezno idem na redovni kozmetički tretman, a ponekad u okviru toga uradim i relaks tretman koji podrazumeva i masažu lica u kojoj uživam. Inače, lice na isti način negujem i leti i zimi.

TELO

- Pošto se tokom leta često sunčam, nakon tuširanja obavezno mažem Aloa Vera mleko za telo koje sadrži i vitamin E, a zimi kožu negujem Becutan kremom. Svoju vitku liniju održavam redovnim odlaskom na razne fizičke aktivnosti, pa tako tokom letnjih meseci vozim bicikl na Adi Ciganliji i vežbam u teretani. Obožavam masaže, a naročito mi prijaju relaksaciona, na koju idem tokom cele godine, i anticelulit, na koju odlazim tokom leta.  

MAKE-UP

- Deo mog posla jeste dekorativna kozmetika pa svoje lice jednom nedeljno prepuštam veštim rukama šminkerke televizije Pink Tamare Suslov. Inače, trudim se da imam što manje make-upa, tako da leti za večernje izlaske stavljam samo rumenilo, karmin, maskaru i krejon koji razmažem oko očiju. Retko koristim puder, pogotovo otkako sam nedavno otkrila Shiseido toniranu kremu koja mu je odlična zamena. Pored njega u mom neseseru obavezni su Lancome maskara i La Preire korektor. 

NOKTI

- Žena uvek treba da ima sređene ruke i nokte, pa zato i ja jednom nedeljno odlazim na manikir. Uvek imam kratke nokte i nikada mi se nisu dopadale nadogradnje. U zimskom periodu koristim bordo lak za nokte, dok tokom leta biram svetlije nijanse, ali je crveni lak uvek odličan izbor. I negu stopala prepuštam stručnjacima pa dok zimi jednom mesečno idem na pedikir, leti to činim češće.

KOSA 

- Odnedavno dolazim u frizerski salon Rossano ferretti gde rade stručnjaci iz Italije i veoma sam zadovoljna kako brinu o mojoj kosi. Jednom mesečno farbam kosu, dok se šišam na svaka tri meseca. Imam veoma guste i kvalitetne vlasi koje ne zahtevaju preteranu negu, ali i pored toga nakon svakog pranja stavljam pakovanje. Feniranje prepuštam frizerima, ili pustim kosu da se sama osuši jer je lepo ošišana. Već godinama leti se šišam stepenasto, dok zimi volim ravnu kosu. 

Ivana Nikolić

makonda-tracker