Novi Juliette Has a Gun parfem

Novi Juliette Has a Gun Romana Ričija stigao je i kod nas, nedugo nakon lansiranja u pariskom Colette. Novi Juliette Has a Gun Midnight Oud je specijalno izdanje, u ograničenom broju primeraka, dok se četvrti parfem u regularnoj seriji od pet zamišljenih u kol
0
1 / 3 Foto: Promo

Šta se dešava kada Šekspirova Julija shvati da nije bespomoćna, i kada u ruke uzme oružje?

Juliette Has a Gun je mirisna municija njene pobunjene ženstvenosti: Lady Vengeance, Miss Charming i Citizen Queen su prve varijacije od zamišljenih pet parfema na bazi ruže, za pet različitih pobunjenih Julija. Ili, možda, jednu istu, u različitim situacijama? Nedavno lansiran u Pariskoj konceptualnoj radnji Colette, novi parfem brenda Juliette Has a Gun, Midnight Oud, već je stigao i kod nas, u Metropoliten i Supermarket.

Midnight Oud je specijalno izdanje u maloj seriji, poslastica za nestrpljive, pre nego što bude lansiran četvrti od pet planiranih Juliette Has a Gun parfema. Oud je dragocen sastojak kvalitetnih parfema koji pretenduju na orijentalni šik, a u novoj Juliette, on nas vodi pravu u istočnjački vrt koji u ponoć odiše snažnim mirisima: oud, papirus, ambra, mask, šafran, geranijum, pačuli i, naravno, marokanska ruža.

Kažu da je jedan arapski kalif rekao: Kada bih bio trgovac, trgovao bih samo mirisom agarovog drveta - ouda, tako bih, i da ne zaradim ništa, bio nagrađen njegovim neverovatnim mirisom. Romano Riči je ovim zaista ekstravagantnim parfemom stvorio moćnu esenciju, evropsku verziju opojnog i mističnog Istoka.

makonda-tracker