Petra Cvijić: Dama u crnom

Jedna od najlepših dama sa malih ekrana Petra Cvijić izuzetno vodi računa o izgledu svoje kose, redovno skraćuje krajeve, već godinama se ne farba i upotrebljava pakovanja adekvatna za zimski i letnji period
0
1 / 3 Foto: Milena Rakočević

Atraktivna voditeljka Prvog dnevnika koji se emituje na RTS-u Petra Cvijić, izuzetno brine o izgledu svoje kose i zbog toga sve u vezi sa njom prepušta stručnim licima. Na ovaj korak odlučila se zbog toga što smatra da žena uvek treba da ima sređenu kosu, pa želi da u svakom trenutku ima savršenu frizuru.

- Veoma mi je bitno kako mi kosa izgleda i baš zbog toga godinama odlazim u frizerske salone. Ne mogu čak ni da se setim kada sam je poslednji put oprala kod kuće. Koristim posebna pakovanja za zimski i letnji period, kako bih je zaštitila od loših spoljnih uticaja. Kada su proizvodi za negu u pitanju, pridržavam se preporuka svog frizera tako da zaista nikada nemam problema sa ispucalim vlasima i mislim da mi je kosa veoma zdrava. Šišam se na svakih mesec dana i to je još jedan od razloga što su mi vlasi lepe i sjajne. Sećam se da sam bila ošišana na kratko kada sam bila dete i to sam ponovila kada sam pre šest godina počela da radim na televiziji. Prema savetima stiliste ošišala sam se na paž, ali mi se to nikako nije svidelo, pa takve akcije nikada više nisam imala. I kada je boja u pitanju ostajem dosledna. Već tri godine uopšte se ne farbam, a ranije sam koristila crne farbe sa teget odsjajem koje su u tom periodu bile veoma popularne. Pošto mi je posao ozbiljan i moj izgled mora da bude takav, retko eksperimentišem praveći uvojke ili elegantne frizure koje ne bi bile prikladne pred TV kamerama. Najčešće sam isfenirana ravno, ili mi je kosa pokupljena u rep. Međutim, moram da priznam da mi to najviše prija, pa zbog toga i ne vidim poseban razlog za drastične promene.

Piše: Moni Marković



makonda-tracker