Ksenija Mijatović: Ponosna sam na svoj izgled

0
Pevačica Ksenija Mijatović u ekskluzivnoj ispovesti za Story WOW otvoreno govori o svom iskustvu posle tri plastične operacije uz pomoć kojih je otklonila sve nepravilnosti na svom licu i telu
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Posle tri plastične operacije kojima je korigovala nepravilnosti koje su joj dugo smetale, tridesetsedmogodišnja pop pevačica Ksenija Mijatović počela je da uživa u svom izgledu. Oslobođena svih kompleksa, ali i zdravstvenih smetnji, estradna umetnica poslednjih godina više nego ikada ističe svoju ženstvenost i sa zadovoljstvom prima komplimente. Njeni najmiliji, muž Jovan i sin Relja, ponosni su na atraktivni imidž svoje supruge i mame, dok je Ksenija najsrećnija zbog toga što se umerenost kojom se rukovodila dok se odlučivala na estetske korekcije, sada odražava na njenom licu i telu, baš onako kao  što se manifestuje i u donošenju važnih privatnih i poslovnih odluka. Pevačica koja je tokom višegodišnje muzičke pauze bila potpuno posvećena svom jedincu, nedavno je odlučila da se vrati na muzičku scenu, sigurna u odličan odabir novih pesama, ali i svoj besprekoran izgled. Iako nikada nije krila da se podvrgla plastičnoj hirurgiji, Mijatovićeva je samo za WOW odlučila da ispovedi najintimnije detalje svojih operacija, ali i prednosti i mane koje su pratile postoperativni tok.
WOW: Kako ste se odlučili na prvu estetsku korekciju?

StoryWOW__naslovna___250_574136293.jpg

- Još na početku karijere, primetila sam da  dok pevam imam smetnje u disanju. Iako mi se to javljalo i ranije, sa čestim koncertnim aktivnostima taj problem se intenzivirao pa sam nakon višesatnog nastupa osećala i vrtoglavice. Odlazila sam na brojne lekarske preglede, ali niko nije mogao da ustanovi u čemu je problem. Sve analize kojima sam se podvrgavala, pokazivale su da je moje zdravlje dobro pa je bilo još teže utvrditi poreklo mojih vrtoglavica. Tokom jednog pregleda u beogradskoj Gradskoj bolnici, u ordinaciji mog lekara zatekao se i plastični hirurg. Nakon pregleda disajnih organa, rekao mi je da imam duplu devijaciju nosa sa ksifofoliozom. Pitao me je kako uspevam uopšte da dišem, a kada sam mu rekla da sam pevačica, čovek se zaprepastio kako sam uopšte u stanju da pevam. Preporučio mi je operaciju nosa kao jedino rešenje mojih problema. Budući da pre toga nikada nisam bila podvrgnuta nikakvoj intervenciji, nije mi bilo svejedno, ali moje zadovoljstvo posle operacije koja mi je omogućila da normalno dišem, bilo je zbog toga još veće.

Ksenija Konić

Intervju sa Ksenijom Mijatović pročitajte u magazinu Story WOW.

 

 

 

 

 

makonda-tracker