Najpoznatije manekenke otkrile tajne svojih vitkih linija!

0
Dok Adrijana Lima održava liniju boksom, njene koleginice Karli i Kara imaju potpuno drugačije fitnes taktike...
Adrijana Lima, Karli Klos, Kara Delavinj
Adrijana Lima, Karli Klos, Kara Delavinj

U opisu posla tridesetdvogodišnje brazilske manekenke, Adrijane Lime, pokazuje oblina jedna je od najčešćih obaveza.

Kako bi održala dobru formu pre modnih revija američkog brenda seksi veša Viktoria's Secret, Adrijana upražnjava aktivnost koji testiraju njenu snagu, ali i pomažu joj u održavanju mentalne ravnoteže.

Zašto Adrijana Lima nosi čarapu na glavi, pročitajte OVDE.

- Boksujem dva puta pre velikog spektakla. Fenomenalno je za telo, opuštajuće za um i omogućuje najbolju mišićnu definicu. Boks je izazov, a izazove obožavam. Kada putujem, uvek sa sobom ponesem i vijaču jer uže možete preskakati bilo gde - izjavila je Adrijana za britanski časopis You.

Njena koleginica i jedna od Viktorijinih anđela, američka manekenka Karli Klos, takođe uživa u intenzivnom vežbanju.

Pogledajte potpuno obnaženu Karli Klos.

- Volim SoulCycle, iznojite se kao ludi, a pritom vežbate snagu i tonirate telo. Kada fokusirate kardiovežbe, samo izgledate mršavo, a ja volim da izgledam snažno i seksi - rekla je Klos.

Za razliku od svojih prijateljica, lepotica Kara Delevinj, nije toliko savesna. iako se često bori sa svojim rasporedom i željom za fizičkom aktivnošću, Dvadesetjednogodišnjakinja pokušava da postavi razumne granice jedenja i vežbanja.

Pogledajte Karu Delevinj u zagrljaju Mišel Rodrigez OVDE.

- Trenutno mnogo vežbam. Naprežem se do krajnjih granica dok se ne istrošim i ne padmenm u potpunu apatiju i pasivnost. Nikada ne znam šta je dobro za mene i kako se zaustaviti na vreme. Kada ste u manekenskim vodama, stalno ste u akciji, što nikako nije dobro za organizajem - priznaje Kara.

Izvor: story.hr

makonda-tracker