Iva Štrljić: Spremna za uzbudljive letnje romanse

0
Potpuno sigurna u sebe, glumica Iva Štrljić je posle raskida petomesečne tajne romanse odlučila da se za magazin StoryWow! podvrgne prvoj javnoj operaciji ugradnje silikonskih implantata u grudi
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Idući koracima poznatih ličnosti u svetu, glumica Iva Štrljić ne samo što je odlučila da javno progovori o estetskoj operaciji ugradnje silikonskih implantata u grudi, nego je pristala da čitavu operaciju  zabeleži fotograf magazina StoryWow! 

Iako nije bila nezadovoljna svojim ranijim izgledom, popularna umetnica oduvek je želela da ima lepši dekolte, kako bi joj haljine sa dubokim izrezom bolje stajale.

- Nisam imala negativno mišljene u odnosu na svoje prirodne grudi i ni u jednom trenutku nisam imala kompleks te vrste. Pored toga što mi je izuzetno važno kako izgledam, bavim se i profesijom koja to od mene zahteva. Iznenada mi se ukazala prilika da ispunim sebi želju preko magazina StoryWOW!, a dodatno poverenje ulilo mi je to što sam znala da sarađujem sa ozbiljnom izdavačkom kućom - objasnila je Iva razloge zbog kojih je pristala na prvu javnu operaciju u Srbiji.

Koliko je hrabra, tridesetdvogodišnja glumica dokazala je čvrstom odlučnošću da ni u jednom trenutku ne odustane od svoje namere. Iako je nekoliko dana pre intervencije imala ogromnu tremu, Štrljićeva je, kako je priznala za StoryWow!, sada sigurna da su strah i bolovi nakon zahvata nemerljivi u poređenju sa zadovoljstvom koje je osetila kada je videla konačan rezultat. 

- Trema je sitnica za osećanje koje sam imala pre operacije. Dan pre intervencije javljala sam se na telefon samo onda kad me pozove neko ko je po prirodi vedar i pozitivan. Trudila sam se da o zahvatu razmišljam što manje, kao i da o samim detaljima malo znam, jer to što moj maštoviti mozak može da smisli kad krene sa vizuelizacijom, nema ni u najluđem horor filmu - prisetila se Iva i naglasila da se poslednjih nedelja oseća zadovoljnije svojim izgledom nego ikada pre, ali i da se posle okončanja emotivne veze sa tridesetosmogodišnjim Markom koga je krila od javnosti, oseća spokojno. 

- Leto mi uvek donese neke lepe stvari, tako da sam spremna za novi početak, romansu i zaljubljivanje. Marko i ja smo bili zajedno skoro pet meseci, a rastali smo se jer jednostavno više nije išlo pa smo kao dvoje civilizovanih ljudi rešili da se raziđemo. Nije bilo svađe i teških reči jer mi je važno da i nakon raskida ostanem u dobrim odnosima sa bivšim momcima. Drago mi je što smo Marko i ja u tome uspeli, još možemo normalno da popijemo kafu kada se vidimo, a i dalje smo jedno drugom velika podrška - iskrena je Iva koja je nedavno završila snimanje serije Zauvek mlad.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker