Omiljeni beauty proizvodi Bojane Janković

0
TV voditeljka Bojana Janković smatra da za dobar izgled ne postoje magične kreme, već tvrdi da je redovna masaža lica i tela broj jedan kada je reč o nezi kože.
Bojana Janković, foto: Miša Obradović
Bojana Janković, foto: Miša Obradović

- Što se tiče vremena, resursa i pažnje koju posvećujem izgledu, mislim da spadam u prosečne zene. Verujem da se negujem kvalitetno jer znam šta je ono što mi prija. Veoma dobro poznajem svoje telo i kožu pa ne lutam po salonima tražeći magiju. Naučila sam da za dobar izgled ne postoje magične kreme neverovatnih cena. Naša koža traži one hranljive i sa mnogo vode,  ali nema te kreme i tretmana koji daju rezultate kakve nudi redovna masaža lica i tela. To je po mom mišljenju broj jedan,  zadovoljstvo i sreća kojom hranimo dušu i telo. Taj sjaj ne može da da nijedna maskara - navodi Bojana.

 

MUST HAVE

1. S obzirom na to da se privatno vrlo malo šminkam, maskara je glavna u mom neseseru. Moj izbor je Lancome Hypnose jer daje trepavicama volumen i ističe oči.

2. Godinama sam tražila parfem koji bi po mom mišljenju bio odraz onoga što jesam. Posle dugih potraga, izbor je pao na La preri - midnight rain. Taj parfem sam ja.

3. Krema za lice koju koristim je ona sa potpisom Body shop - vitamin e - qua boost sorbet. Obožavam ovaj brend i beskrajno mu verujem.

4. Za negu predela oko očiju upotrebljavam Clinique all about eyes serum jer hrani i umanjuje podočnjake.

5. Kada je reč o nezi tela, koristim ulje KIKO - shimerring body oil. Ono sadrži zlatne šljokice i telo izgleda sjajno i privlačno. Malo potamnjuje kožu i pun je pogodak za žene sa bledim tenom poput mene.

 

 

makonda-tracker