Moć fotošopa: Obične žene kao cice sa naslovnice (VIDEO)

0
U poučnom eksperimentu učestvovale su četiri žene, gde se za njih pobrinuo čitav tim stručnjaka kako bi izgledale kao devojke koje svakodnevno gledaju u časopisima

Ljudi u 21. veku nesvesno prihvataju ideale koje postavljaju časopisi, televizija, okruženje, a pri tome zaboravljaju da su ponekad ti ideali upravo samo to - ideali.

- Može biti poprično teško kada vidite modele i slavne osobe i shvatite da vi ne izgledate poput njih - bio je komentar jedne od učesnica pre početka eksperimenta koji je imao za cilj da pokaže običnim devojkama kako mogu i one uz ceo tim stručnog osoblja postati poput devojaka koje svakodnevno gledaju u katalozima.



Nakon što su ih fotografisali profesionalni fotografi, na red je došla moć fotošopa koji će odneti svaki trag starosti, višak kilograma ili bilo kakvu drugu nesavršenost koja nam upravo daje određenu specifičnost i karakter.

- Kada se neko pobrine za vašu šminku, frizuru, kada neko utiče na to kako će vaše telo izgledati i nakon toga uklone sve vaše nesavršenosti, onda nije mnogo ostalo od onoga što ste vi u biti - rekla je nakon završenog eksperimenta devojka koja je shvatila da je žudela za nerealnom slikom o sebi koja bi joj oduzela ličnost.

Da li vi imate nerealnu sliku o sebi? Pogledajte video:

 

Vladimir Petković

TAGOVI: lepota123
makonda-tracker