Irena Mišović: Kratka kosa me podmlađuje

0
Prva manekenka nekadašnje Jugoslavije koja se našla na naslovnoj strani legendarnog Cosmopolitena, modni novinar i voditelj Irena Mišović, oduvek važi za osobu sklonu eksperimentisanju. Iako i u četrdeset i šestoj godini izgleda fantastično, nedavno je otišla
foto: Story press
foto: Story press

U nizu brojnih tema koje svakoj ženi zadaju periodične glavobolje, svakako je i večita dilema o kratkoj ili dugačkoj kosi. Većina pripadnica nežnijeg pola nosila je kratku kosu makar u detinjstvu, kada su drugi odlučivali o našoj glavi, ali ima i onih žena koje svoju dugu kosu ponosno nose sve do četrdesetih godina, kada dolaze do saznanja da bi ih njeno skraćivanje možda učinilo mlađim. Upravo na taj potez odlučila se i Irena Mišović, jedna od srpskih modnih ikona.

- Volim da menjam frizure, tako da ne znam ni koja mi je po redu! Za neke je ovo možda drastična promena, ali ja sam oduvek bila hrabra kada su takve stvari u pitanju. Pre mesec dana rekla sam sebi: Ok, šta još nisi probala, i onda sam se setila kratke frizure - otkriva uz osmeh šarmantna Irena.

Dakle, pre nego što se odlučite za botoks, mezoterapiju, plastičnu hirurgiju i ostale metode zaslužne za podmlađivanje, razmislite da li vam je možda dovoljno samo da posetite svog frizera, koji će uz pomoć makaza i odabira prave frizure učiniti da ponovo zablistate u punom sjaju.

Jelena Kulović

makonda-tracker