Beauty reporter: Vratite sjaj svojoj koži

0
Kako da negujemo lice nakon hladnih zimskih dana, ali i koji tretmani su najbolji da bismo povratili njegovu svežinu i blistavost, objašnjava naša stručna saradnica.
Foto: Shutterstock, Profimedia
Foto: Shutterstock, Profimedia

Iako je zima bila blaga i bez jakih mrazeva i snega, većinu vremena provodili smo u zatvorenim prostorijama. To je uticalo na našu kožu  pa je ona postala suva, žućkasta i bez sjaja i sada je pravo vreme da joj priuštimo jedan divan prolećni tretman. Preporučujemo sezonski detoks tretman sa predivnim mirisom proleća koji se sastoji od primene nekoliko kozmetičkih preparata. Reč je o koktelu prirodnih sastojaka čiji je cilj da vrati koži njenu svežinu bez narušavanja strukture.

KAKO DO SAVRŠENE KOŽE

Tretman se sastoji iz pilinga sa ekstraktima voća koji nežno uklanjaju mrtve ćelije sa površine epiderma. To će učiniti da vaša koža bude glatka i sveža i pripremiće je da ostali aktivni sastojci dublje i bolje prodru u nju. Glavna zvezda tretmana jeste ružičasta maska sa esencijalnim mirisnim notama, koja osvežava, obnavlja, tonira i intezivno hrani vašu kožu. Ona će biti hidrirana, mekana i blistava, a njeni mirisi odvešće vas u predivne prolećne vrtove. Glavne sastojke maske čine ekstrakti malina i kupina koji predstavljaju bogat  izvor antioksidanata, zaštitnika ćelije kože, i sprečavaju nastanak oksidacione reakcije i preranu smrt ćelije. Na ovaj način, ukoliko se tretmani sprovode u seriji, preveniraju se i pojavni znaci starenja kože.Kakav bi to tretman bio ako na kraju ne biste uživali u masaži lica, vrata i dekoltea.  Ti trenuci su pravo opuštanje, a utiču na poboljšanje cirkulacije, tonusa i intezivno hidriranje.

PROLEĆNI TRETMAN

Iako verovatno već uživate zamišljajući sebe na ovom predivnom prolećnom tretmanu, naglasila bih još samo da kozmetika koja se koristi prilikom ovog tretmana sadrži samo prirodne sastojke bez prisustva parabena  i namenjena je suvoj, normalnoj i kombinovanoj koži. Takođe, iako je ovo univerzalan tretman detoksikacije i rehidratacije, naš stručni tim posavetovaće vas i kreirati tretman za potrebe vaše kože kombinujući kvalitetne kozmetičke sirovine, znanje sa modernim tehnologijama kao što je mezoterapija bez igala, radiotalasni lifting i drugo.

Stručna saradnica: Milica Katančević - Ignjatović, strukovni estetičar - kozmetičar


Priredila: Ksenija Konić

makonda-tracker