Novi proizvodi Schwarzkopfa

0
Globalni lider u proizvodnji preparata za negu kose, nemački brend Schwarzkopf, prateći inovacije i nove trendove, izašao je susret modernoj ženi sa novom paletom proizvoda
foto: promo
foto: promo

Palette 10 minuta je nova formula za bojenje kose protiv oštećenja, kojom dobijate pouzdanu i intenzivnu boju, koja pokriva sede vlasi za samo 10 minuta. Za pojačavanje intenziteta boje zadužen je sastojak agrinin, koji deluje nežno i brzo da bi se dobile dugotrajne, bogate i sjajne boje za kosu. Ova linija može se naći u fantastičnom portfoliju od 12 nijansi – od svetloplave do tamnosmeđe – a asortiman boja je savršeno rešenje za zauzete žene koje ne mogu da odvoje mnogo vremena za negu kose.

Za zahtevne žene sa slabom kosom kojoj je potrebna posebna nega, nemački lider izbacio je na tržište šampon i balzam Schauma Q10 za obnavljanje kose. Regenerativna formula sa koenzimom Q10 stimuliše proizvodnju keratina u korenu dlake – za veći volumen, gipkost i jaču kosu.

Inovacija od Schwarzkopfa je i Gliss Asia Straight, novi sistem za ispravljanje kose sa mlekom bambusa i mirisom orhideje, koji oporavlja i ispravlja strukturu vlasi. Ova linija efikasna je čak i kod neukrotive i kovrdžave kose, koja postaje ravna i do 24 sata – bez korišćenja prese.

Novu paletu proizvoda lansirao je i evropski lider na tržištu proizvoda za oblikovanje kose Taft, u okviru Ultra segmenta – Trovremenski Taft Ultra Silk Touch. Linija je dostupna u formi laka za kosu, pene, krem-gela i voska.

Jelena Kulović

makonda-tracker