SYOSS - profesionalna nega kose

Profesionalna linija preparata za negu kose SYOSS od sada je dostupna i u maloprodajnim objektima po pristupačnim cenama
0
1 / 2 Foto: Promo

SYOSS liniju za negu kose kreirali su i koristili profesionalni frizeri i stilisti, koji garantuju da su proizvodi vrhunskog kvaliteta.

Za bojenu i suvu kosu preporučuje se SYOSS color protect, da biste dobili dugotrajnu i sjajnu boju kose. Proizvodi pomažu u zaštiti nijansi od izbleđivanja, a sastoje se od šampona, regeneratora i dvominutnog intenzivnog tretmana.

SYOSS volume lift čini tanku kosu jačom, direktno od korena, primetno povećavajući volumen, a ima i antistatički efekat.

Za blistavo sjajnu kosu zadužena je paleta SYOSS shine bust, koja može postati vaš glavni saveznik u borbi protiv iskrzanih vlasi.

Prvoklasnu negu za dubinski oporavak suve i oštećene kose obezbeđuje SYOSS repair therapy sa bogatim sastojcima, koji pomažu u zaštiti protiv lomljenja dlake.

Cilj ove linije visoko kvalitetnih proizvoda je da vaša kosa izgleda prelepo svaki dan, kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona! Sve preparate u ambalaži od 500 ml možete naći u bolje snabdevenim marketima i parfimerijama po ceni od 370 dinara.

Jelena Kulović

makonda-tracker