Avantura novogodišnjih darivanja nikad nije bila zabavnija

0
U susret čaroliji novogodišnjih praznika i danima darivanja poklona, kompanija Avon Srbija pokrenula je aplikaciju Avon Gift advisor, koja pomaže u odabiru savršenog poklona. Specijalno dizajniran program namenjen je svima koji žele da na zabavan i jednostavan

 

Aplikacija je dostupna na zvaničnoj stranici kompanije Avon Srbija, a mehanizam funkcionisanja je veoma jednostavan. Sve što je potrebno je da posetite sajt i kliknete na Avon Gift advisor. Postoje tri načina za odabir poklona: putem Facebook društvene mreže, popunjavanjem ankete ili pregledom najpopularnijh poklona.

Korišćenjem Facebook naloga, korisnik ima mogućnost da odabere osobu iz liste svojih prijatelja. Nakon nekoliko sekundi program daje savršene poklon ideje zasnovane na interesovanjima i aktivnostima Facebook prijatelja. Drugi način podrazumeva popunjavanje ankete u samo pet koraka, a rezultat obuhvata nekoliko personalizovanih predloga poklona na osnovu generisanih odgovora. Kao poslednja ali ne manje atraktivna opcija je pregled najprodavanijih proizvoda koji će savršeno odgovarati osobi kojoj su namenjeni. 

Biranje savršenog poklona nekad predstavlja pravu agoniju, naročito ukoliko osobu kojoj je namenjen ne poznajemo dovoljno ili kad nemamo vremena za odabir onog pravog koji će izmamiti osmeh na licu. Neka Avon Gift Advisor postane tvoj omiljeni saputnik u biranju darova za porodicu, prijatelje, kolege i voljene osobe.

Story i Avon vas nagrađuju!

Sve što treba da uradite je da pokrenete aplikaciju Avon Gift advisor  i pogledate šta vam Avon preporučuje. Kada odabarete savršeni poklon, njegov pun naziv upišite u traženi komentar. Nagrađujemo 10 najbržih.

Dobitnice Avon novogodišnjeg poklona su:

 1. Ankica Stojanov

 2. Aida Kahrović Šendelj

 3. Bob Wolf Tanasković

 4. Suzana Simić

 5. Katarina Kaya Lazarević

 6. Dušica Stanković

 7. Natalija Filipović

 8. Miroslava Bogdanović

 9. Marija Mirković

 10. Marija Radisavljević

Molimo vas da nam pošaljete svoje podatke (Ime i prezime, Adresa, Poštanski broj, Broj telefona) na mail n.arizanovic@adriamedia.rs, najkasnije 30.12.2013. godine do 14h.

Uživajte u praznicima i budite strpljive, pokloni stižu do vas.

makonda-tracker