Darphin Divine Lifting Eye - novost u nezi očne zone

0
Darphin je svoju božansku lifting kolekciju obogatio novom kremom: Darphin Stimulskin Plus Divine Eye Cream

Luksuzna krema za zonu oka, izrazito delikatne teksture i miirsa, za total antiage efekat. 86% svih sastojaka je prirodnog porekla, formula bez parabena. Moćni  multi-korektivan kompleks (Ekstrakt Genicijane i Afričke Breze + obnavljajući Peptidi), udružen je sa sastojcima za sjaj i hidrataciju.

Ova krema namenjena je osobama starijim od 50 godina, a evo i zašto:

Bore i nadutost nastaju usled gubitka elastičnosti i istezanja kože. Sam čin treptaja koji uradimo više od 10.000 puta dnevno ugrožava kolagen i elastična vlakna se lome. Dehidracija donosi umoran izgled i opuštenu kožu koja je u zoni oka izrazito tanka. Tamni kolutovi i gubitak sjaja nastaju usled usporene cirkulacije krvi i limfe.

Cena 11.917 din



Darphin Stimulskin Plus Divine Eye Cream sadrži multi-korektivni kompleks (ekstrakt vrbe iz roda Leiocarpa, gencijana i restruktuirajući peptid) i biljne voskove i ulja za tri važne akcije:

- umanjuje dubinu bora i opuštenost kože

- čini kožu sjajnom i hidriranom

- umanjuje tamne kolutove i nadutost.


Šta ovu kremu čini tako luksuznom?

Božanska tekstura koja se topi na licu, miris ilanga i jasmina dominira u kremi. 86% svih sastojaka je prirodnog porekla, formula bez parabena.


Kako biste pojačali dejstvo kreme nanosite je ovim pokretima:

1. Vrhovima prstiju blago potiskujte obrve naviše. Počnite od unutrašnjeg ugla oka, ka spoljnjem.

2. Blagim pritiskom stimulišite kožu kružnim pokretima oko oka (počnite u unutrašnjem uglu, iznad obrva, i završite ispod oka).

3. Pravite male, kružne pokrete na slepoočnicama, da smanjite bore u uglu oka, tzv. svračije nožice. Pojačajte pritisak kada pomerate kožu naviše, smanjite kada idete naniže.

4. Drenaži pokreti od unutrašnjeg ka spoljnjem uglu linijom ispod oka, završite na kraju lica, u visini sredine uha.

Svaki pokret ponovite tri puta!

makonda-tracker