Nivea soft: Lepota za poneti

0
Svež dizajn, praktično pakovanje i predivan osećaj koji ostavlja na koži čine Nivea Soft kremu idealnim i nezaobilaznim saveznikom svake žene koja brine o svom izgledu.

Uz nežnu i energično osvežavajuću formulaciju za neverovatno meku i mirisnu kožu, osećaćete se negovano – od glave do pete!

Idealni saveznik za svakodnevne izazove

Nivea Soft krema već dugo je must have kada je meka i nežna koža u pitanju. Njena proverena visoko efikasna formulacija sa uljem jojobe pruža osvežavajuću negu, dok vitamin E pomaže u zaštiti njene prirodne strukture.

Obavijte svoje telo, ruke i lice NIVEA SOFT talasom svežine koji koža upija. Ona će vam zahvaliti tako što će za dodire drugih postati glatka, nežna i neodoljiva!

Nivea Soft osvežavajuća lagana krema


Nivea Soft pruža koži dragocenu hidratantnost zahvaljujući jojoba ulju i štiti njenu prirodnu strukturu uz pomoć vitamina E. Krema se brzo upija ostavljajući na koži lagani osećaj svežine.



Intezivna hidratantna emulzija ulje u vodi formulisana je sa finim kapljicama jojobinog ulja u vodenoj fazi, brzo se apsorbuje i kožu čini mekom i gipkom. Ovo ulje ima visoko efikasan uticaj na hidrataciju kože jer je slično koži svojstvenim lipidima. Vitamin E pojačava prirodnu zaštitnu strukturu kože: slobodni radikali koji su prodrli u kožu kao posledica UV zračenja i mogu da oštete ćelije, deaktivirani su njegovim dejstvom. Pored svih sastojaka NIVEA Soft kreme, najvažnije je zadovoljstvo koje izaziva u vama primena lagane, blago mirisne strukture na licu, rukama i telu. Osećaj koji ostavlja na koži može se izmeriti samo i isključivo stepenom zadovoljenja svih čula!

makonda-tracker