Omiljeni beauty proizvodi Anđelije Vujović

0
Manekenka i osoba sa fantastičnim smislom za stil, a od nedavno i zvanični modni stilista kompanije Avon, otkriva svoje omiljene beauty preparate.
Anđelija Vujović. Foto: Milovan Knežević
Anđelija Vujović. Foto: Milovan Knežević

1.Ranije sam bežala od maski za lice, a sada uživam da namažem kožu medom kada odmaram kod kuće u društvu neke zanimljive knjige. Med je hrani, ali ima i anti-inflamatorno dejstvo.

2. Avon Lava Love ruž je idealni crvene nijanse i besprekorno popunjava usne. Jednostavno, taj karmin morate da imate u tašni.

Avon Lava Love ruž za usne, cena 369 din

3. Moju kolekciju lakova za nokte čini više od 300 bočica. Među najdražim mi je Avon Nailwear pro+, a omiljena nijansa Cosmic Blue, jer predstavlja kombinaciju moje dve omiljene boje - plave i ljubičaste.

Avon Nailewar lak za nokte, cena 440 din.

4. Avon Winter Cocoon kremasta kupka je moj favorit za svežu jesen, zato što me nežni miris sandalovine i vanile asociraju na tople dane u egzotičnim predelima poput Indonezije ili Šri Lanke.

Avon Winter COcoon kupka, cena 199 din.

5. Godinama sam koristila jedan parfem, ali od kada sam dublje ušla u svet mirisnih nota otkrila sam mnoge za različite prilike, raspoloženja i moje stilske eksperimente. Chanel parfemi su konstanta u mojoj kolekciji i uvek im se vraćam.

makonda-tracker