Usne koje mame poljubac

Voditeljka Branka Nevistić, kojoj je osmeh odavno postao zaštitni znak, a za koji su, pored blistavo belih zuba, zaslužne i prirodno pune usne, čiju negu sprovodi kroz svakodnevnu upotrebu posebnih balzama, krema i sjajeva
0
1 / 2 Foto: Milena Rakocevic

Lepo negovane i besprekorno obojene usne mogu da budu jako oružje svakoj dami, jer dok prosto mame na poljubac, doprinose i njenom samopouzdanju. Rumene, pune i usne pravilnog oblika, uz niz zdravih i lepih zuba, čine osmeh koji mnogi smatraju glavnim zavodničkim adutom. Ako se priroda već nije pobrinula za mekane i seksi usne, uz nekoliko jednostavnih koraka može se donekle popraviti ono u čemu je genetika pogrešila.

Sa praktičnim savetima mogu se izbeći bolni zahvati korekcije oblika usana. S obzirom na to da njihova koža ne poseduje zaštitni sloj, vidljivi krvni sudovi im daju lepu rumenu boju.

- Periodično odlazim na piling usana kod kozmetičara, čime se njihov površinski sloj hrani, a jednom nedeljno, pred spavanje mažem dečiju Pantenol kremu, koju inače koristi moj sin Luka. Lagana je i dodatno neguje usne. Labelo nikad ne koristim, ali se zato u mom neseseru, nalaze razni balzami za negu usana. Odavno već ne koristim karmine već samo sjajeve u nežnim i prirodnim nijansama i obavezno marke Shiseido. Pošto imam savršene zube, žao bi mi bilo da u njih ugrađujem ukrase poput cirkona, jer inače ne volim lažni sjaj.

Jasmina Antonijević

makonda-tracker